Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ČESTITAMO DOBITNIKU!

Provjerite vaše listiće: U Hrvatskoj pogođena petica na Eurojackpotu, pogledajte koliko će sretni dobitnik spremiti u džep

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Hrvatskoj je pogođen jedan od dobitaka Eurojackpota 5. Dobitak od 541.629,20 kuna ide u Veliku Goricu, a u petom kolu igre nije izvučen glavni dobitak.

Hrvatska lutrija javlja kako u petom kolu igre Eurojackpot glavni dobitak nije osvojen, no pogođena su četiri dobitka 5+1 u iznosu malo manjem od šest milijuna kuna. Ostvareno je i petnaest dobitaka sa pet pogođenih brojeva u iznosu nešto većem od petsto tisuća kuna.

Pročitajte i ovo Nagrada Nove TV - 1 Nova nagrada Nova TV dobitnica je certifikata Equal Pay Champion: "U društvu smo kompanija koje provode pozitivne promjene" Sretni dobitnik pogodio sve brojeve i osvojio više od 30 milijuma eura Čestitke! Sretni dobitnik pogodio sve brojeve i osvojio više od 30 milijuna eura

Jedan vrijedan dobitak osvojen je i u Hrvatskoj, a dobitak 5 sretnom igraču iz Velike Gorice donosi 541.629 kuna i 20 lipa.

Listić je uplaćen na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije u Velikoj Gorici, a izvučeni brojevi petog kola koji su igračima donijeli sjajne dobitke su: 1,7,12,23,39 te dodatni 3,4.

Sljedeće izvlačenje održava se u petak, 07.02.2020., a glavni dobitak iznosi 669 milijuna kuna.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene