Novac, ilustracija
Novac, ilustracija Foto: Kristina Štedul Fabac/Pixsell

Žena iz Šibenika koja je posjetila prijateljicu u Pakracu ostala je iznenađena nesebičnom gestom mladih ljudi.


Grupica pakračkih srednjoškolaca vratila je izgubljenu torbu s novcem i dokumentima gospođi iz Šibenika koja ovih dana u Pakracu boravi u posjetu prijateljici.

Vezani članci Smeće, ilustracija Zabuna koju nikad neće zaboraviti: Muškarac u Kuvajtu u kantu bacio najskuplji ''otpad'' Ljubo Pavasović Visković Odvjetnik Pavasović Visković: "Niti na jednoj novčanici od tih 4,5 milijuna kuna iz stana Gorana Puklina neće se naći tragovi Dragana Kovačevića"

Kako 034portal piše, žene su došle u redakciju kako bi pohvalile nesebičan čin mladih ljudi. Kažu da ih je događaj ugodno iznenadio. 

U subotu oko 20 sati Šibenčanka se s prijateljicama šetala gradom. Zastale su na klupici kako bi se odmorile. Nakon nekog vremena nastavile su šetnju. Kada je došla pred zgradu, žena iz Šibenika shvatila je da joj nedostaje torba. Autom su krenule natrag do klupe. Tamo su spazile grupu djece, po njihovoj procjeni srednjoškolce.

"Kad su vidjeli da izlazim iz auta i idem prema njima, jedna je djevojka prišla i predala mi torbu. Rekla je da su se taman uputili na policiju. U torbi sam imala mobitel, dokumente i dosta novca", rekla je žena iz Šibenika, još pod dojmom ovog događaja.

"Tada sam ih malo i nagradila, ali još jednom im zahvaljujem ovim putem jer bih imala puno problema vratiti se u Šibenik bez dokumenata", naglasila je.