Nakon što je objavljeno da mu je dijagnosticiran zloćudni tumor, splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara oglasio se na Facebooku.

Galerija


Uz poruku "pozdrav iz apartamana", a nakon što je objavljeno da mu je dijagnosticiran zloćudni tumor, splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara objavio je video na svom profilu na Facebooku.

Vezani članci Branko Grčić SDP (Foto: Dnevnik.hr) SDP protiv većeg paušala za male iznajmljivače: Za šest kreveta umjesto dosadašnjih 1800 plaćali bi 5100 kuna Ivana Ninčević Lesandrić (Foto: Marko Lukunic/PIXSEL) Ninčević Lesandrić reagirala na rezultate inspekcijskog nadzora

"Ekipa, sve ste čuli i vidjeli. Da dodam još samo ovo", rekao je Opara, a onda je zapjevao popularne stihove "Svako naše malo misto u duši je uvik čisto jer sve ča mu na um sine čini da mu vrime mine. A ako se i dogodi da nikoga zlo pogodi, a moj Bože, ča se može, moglo je i svršit gore".

Video je zaključio porukom: "Bit će ovo sve dobro, nećete me se tako riješiti, vidimo se brzo. Bok!"

Podsjetimo, splitskom gradonačelniku dijagnosticiran je zloćudni tumor koji se proširio na mozak, objavio je u utorak ravnatelj KBC-a Split.

"Radi se o zloćudnom tumoru koji se proširio na mozak. Jučer smo dobili definitivnu dijagnostičku potvrdu i započeli smo s liječenjem tumora. On se osjeća dobro, stabilno je, opet vas pozdravlja. Njegova prognoza ovisi o tome kakav je tip tumora i kako će reagirati na terapiju", izjavio je Ivo Jurić.