Poziv za pamćenje dobila je jedna studentica. Predsjednik Portugala Marcelo Rebelo de Sousa ju je, naime, osobno pozvao u Lisabon i dao joj mail adresu na koju se može javiti kad stigne.


Studente portugalskog jezika na Filozofskom fakultetu u Zagrebu danas je posjetio predsjednik Portugala Marcelo Rebelo de Sousa koji je u dvodnevnom posjetu Hrvatskoj. De Sousa je punih sat vremena odgovarao na pitanja studenata i oduševio ih.

Vezani članci Portugal, ilustracija U glavnom gradu ove europske zemlje, čestoj meti mnogih turista, kod svih novih slučajeva zaraze otkriven delta-soj korone Slika nije dostupna Za ubojstvo predsjednika Haitija osumnjičeni bivši kolumbijski vojnici, uhićena i dvojica Amerikanaca

Poziv za pamćenje dobila je jedna studentica. Predsjednik Portugala ju je, naime, osobno pozvao u Lisabon i dao joj mail adresu na koju se može javiti kad stigne.

"Ovo ljeto ću provesti dva mjeseca u Lisabonu. Imate li kakav savjet za mene što da radim tamo, osim turističkih obilazaka?", upitala je studentica Martina portugalskog predsjednika. "Prvi je savjet da me dođete posjetiti. I nešto pojesti sa mnom", odgovorio je De Sousa.

Martina nam je kasnije rekla kako je dobila mail na koji se može javiti kada dođe u Lisabon, da dogovori susret s predsjednikom. Upitan hoće li se javiti, kroz smijeh odgovara: "Naravno da hoću!"

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr