Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Svi spekuliraju'

Šef HEP-a: Nemam se razloga plašiti smjene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Uprave Hrvatske elektroprivrede (HEP) Zlatko Koračević izjavio je danas kako on nema razloga plašiti se smjene te da o tome uopće ne razmišlja.

"U ovoj državi svi spekuliraju, sa svima se spekulira i svašta se spekulira", kazao je Koračević nakon završetka izvanrednog Izbornog sabora HNS-a na novinarski upit kako komentira spekulacije da će biti smijenjen s mjesta čelnika Uprave HEP-a. 

Pročitajte i ovo Volodimir Zelenski Traži pozitivan stav Dok kruže glasine o Zalužnijevoj smjeni, Zelenski objavio: "Planiram veći zahvat od smjene samo jedne osobe" Paula Klaić Saulačić - 1 Poginula tri radnika Barbarićeva amnezija na suđenju, odvjetnici upozoravaju: "Kao da je svjedočio portir HEP-a, a ne direktor jedne od najmoćnijih tvrtki u državi"

>> Vrdoljak nezadovoljan direktorom HEP-a: Trebalo je biti više investicija

Istaknuo je i da su Uprava HEP-a i on osobno preuzeli izuzetnu veliku odgovornost te je njihov uspjeh mjerljiv i mijeren rezultatom poslovanja za prošlu godinu te rezultatom na međunarodnom tržištu.

Upitan boji li se smjene odgovorio je "ne, ja nemam razloga plašiti se ili ne smjene", te da uopće o tome ne razmišlja. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene