Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jednaka zdravstvena skrb mora biti dostupna svim građanima bez obzira na njihovo imovinsko stanje, bogati i siromašni pred liječnikom moraju biti jednaki, objavio je SDP u srijedu na Facebooku u reakciji na izjave HDZ-ova Ante Ćorušića o reformi zdravstva.


SDP-ovci su na Facebooku objavili nekoliko Ćorušićevih izjava. Među citiranim izjavama je i ona da dodatno plaćanje omogućuje pravo na izbor liječnika i institucije, što je izrekao proteklih dana, te naslov koji kaže da "Bogati moraju dobiti bolju skrb, a sirotinji standardna zaštita".

Vezani članci Majka Dina Knežević i Rita (Foto: Facebook) Stanje hrabre Rite sve bolje: "Skinuta je s respiratora, jučer se probudila i pričala sa svojom mamom" Majka Dina Knežević i Rita (Foto: Facebook) Borba hrabre Rite i dalje traje: "Sada je stabilno, ali bez euforije, radi se o vrlo složenom zahvatu"

Preko Ćorušićevih izjava SDP-ovci su na Facebooku objavili veliki natpis sa crvenim slovima - "Protiv".

 

Jednaka zdravstvena skrb mora biti dostupna svim građanima bez obzira na njihovo imovinsko stanje. Bogati i siromašni pred liječnikom moraju biti jednaki!

Posted by SDP Hrvatske on 30. prosinca 2015

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook