Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne vjeruje u preslagivanje

'Najbolje je da odu i Petrov i Karamarko'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Hrvatske konzervativne stranke i europarlamentraka Ruža Tomašić poručila je da bi za hrvatske građane i hrvatske nacionalne interese najbolje bilo da Božo Petrov i Tomislav Karamarko podnesu ostavke i 'stave nove ljude'.

'Ne možemo ići na nove izbore, ne vjerujem u preslagivanje. Ne možemo si dopustiti da idemo na nove izbore, čuli ste da ćemo izgubiti nekoliko milijardi eura, a to sebi ne možemo dopustiti', rekla je Ruža Tomašić prije Općeg sabora HKS-a koji se održava u Zagrebu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Danas sjednica Predsjedništva HDZ-a Tko izlazi iz starog i ulazi u novi mogući sastav Vlade? Slika nije dostupna Demantirali medije Most se oglasio: Evo što očekuju od HDZ-a i premijera!

'Svi koji imaju malo svijesti i malo ljubavi za Hrvatsku neka naprave ono što je najbolje za Hrvatsku', naglasila je Tomašić.

Premijer Tihomir Orešković zatražio je u petak, 3. lipnja od dvojice svojih potpredsjednika da odstupe nakon što nije uspio smanjiti tenzije između prvog potpredsjednika Tomisava Karamarka i potpredsjednika Bože Petrova, koji je podržao oporbeni prijedlog Karamarkova opoziva iz Vlade.

Predsjednik HDZ-a i prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko u subotu je rekao da je HDZ sklon preslagivanju većine u Saboru i najavio da će HDZ, ne podnese li Orešković ostavku, pokrenuti proceduru njegova opoziva. Čelnik Mosta nezavisnih lista Božo Petrov je pak poručio da političku odgovornost snosi Karamarko. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene