Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UHIĆEN PAKISTANAC

Riješen misterij ubojstva u zagrebačkom tramvaju: "Nakon ubojstva sjeo je na avion za Rim, a otkrio ga je mobitel''

Zagrebačka policija riješila je misterij ubojstva u tramvaju broj 6.

Ubojica je 21-godišnji Pakistanac o čijoj su tužnoj sudbini izvještavali gotovo svi mediji. Naime, prilikom ilegalnog ulaska u Hrvatsku pao je s vlaka i ostao bez jedne noge. Njegov prijatelj je smrtno stradao. Mladić je uhićen u Italiji zahvaljujući mobilnom signalu, izvijestio je reporter Domagoj Mikić u Dnevniku Nove TV.

Čim je ubio čovjeka, u manje od 24 sata kupio je u Zagrebu avionsku kartu za Rim i hladno se pravio kao da se ništa nije dogodilo.

Božo Vrkljan iz Centra za pružanje usluga u zajednici Dugave za Dnevnik Nove TV kazao je da ubojica za vrijeme boravka u Centru nije bio kratkog fitilja. ''U komunikaciji je s odgajateljima, korisnicima i drugom djecom bio dobrog ponašanja i bio je poveznica između druge djece - poznavao je engleski i niz arapskih jezika'', pojasnio je Vrkljan.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NAKON DVIJE GODINE Presuda za brutalno ubojstvo u Omišu: Ringwaldu 19 godina zatvora, Piriću 18, a Zoloti 17 godina

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna BEŠĆUTNO UBOJSTVO Visoki kazneni sud povisio kaznu: Namamio ljubavnika svog bivšeg partnera na nasip, izbo ga nožem i bacio u rijeku

''Činjenica da je kupio kartu, koja nije bila jeftina, može pokazivati da je imao financijske izvore koji nisu društveno prihvatljivi'', smatra Vrkljan i dodaje da je bilo indicija da je bilo u sumnjivim krugovima. ''Moglo bi biti indikacija za kriminalno ponašanje'', zaključio je Vrkljan.

Više detalja bit će poznato kada ga talijanske vlasti predaju hrvatskoj policiji.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene