Brutalno ubojstvo Karmelina Fistanića u Omišu danas je dobilo svoj pravosudni epilog: Stjepan Ringwald dobio je 19 godina zatvora, Jerko Pirić 18, a Vlado Zolota 17 godina. Presuda je nepravomoćna.


Na Županijskom sudu u Splitu oko 13 sati izrečena je presuda Stjepanu Ringwaldu kao prvooptuženom te Jerku Piriću i Vladi Zoloti kao drugooptuženom i trećeoptuženom, kojima se sudilo za ubojstvo Karmelina Fistanića u Omišu.

Vezani članci Fran Olujić - 1 Odvjetnik HGK-a nakon presude Vidoševiću: ''Obitelji je blokirana gotovo cijela imovina. Teško je govoriti o iznenađenjima'' Nadan Vidošević na izricanju presude za aferu Remorker Vidošević osuđen na osam godina zatvora: U lisicama doveden u Remetinec – ''Sada se mora naviknuti na novi način života''

Ringwald je dobio 19 godina zatvora, Pirić 18, a Zolota 17 godina. Presuda je nepravomoćna.

Brutalna likvidacija izvršena je usred bijela dana, 9. studenog 2019. godine, dok je Karmelino s djevojkom sjedio u automobilu uz Jadransku magistralu. Jeli su sendviče.

Prišao im je ubojica na motociklu i kroz poluotvoreni prozor ispalio šest hitaca u glavu i vrat svoje mete.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju