"Politički i svjetonazorski, ali najviše u odnosu na osnovni sustav ljudskih vrijednosti, više ne mogu pronaći niti jedan razlog da obnašam navedene funkcije", objavio je riječki HNS-ovac nakon što je Provjereno otkrilo da je šef istarskog HEP-a svoje zaposlenike vodio na skupi seminar svojoj stranačkoj kolegici.

Galerija


"Uz veliko poštovanje prema većini stranačkih kolegica i kolega, a posebice mojoj ‘riječkoj ekipi’ na koju sam beskrajno ponosan, danas sam definitivno odlučio podnijeti ostavku na sve funkcije u HNS-u", napisao je na svom Facebook profilu riječki HNS-ovac Andrej Poropat, ujedno i predsjednik riječkog Gradskog vijeća.

Vezani članci Predrag Štromar Predrag Štromar novi predsjednik HNS-a: "Hrvatska se voli radom, to je smjer u kojem želim voditi stranku" Dubravko Ponoš dao mandat na raspolaganje (Foto: Marin Tironi/PIXSELL) - 2 Dubravko Ponoš: "Spreman sam se suočiti sa svim posljedicama svoje neprimjerene komunikacije, a Ćorić za razgovor zna godinu dana"

"Politički i svjetonazorski, ali najviše u odnosu na osnovni sustav ljudskih vrijednosti, više ne mogu pronaći niti jedan razlog da obnašam navedene funkcije. Povod ovoj odluci kulminirao je nakon jučerašnjeg priloga u emisiji Nove TV 'Provjereno'. Koristim svoje pravo na izbor da s akterima spomenute sinoćnje emisije od danas ne dijelim niti jednu političku funkciju", zaključio je Poropat.

U Provjerenom prošli četvrtak objavljen je prilog o istarskoj podružnici HEP-a. Njihov direktor zaposlenike je slao na seminar ‘Čarobna 2020.’. Osim o zakonitostima novca, učili su i kako zavoljeti sebe, opuštali se i meditirali.

Seminar vodi također vodi HNS-ovka. Navodno to nije bilo prvi put da šef istarskog HEP-a isplaćuje novac stranačkoj kolegici.