Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U mjesecu frankofonije Vjekoslav Đaić će posjetiti zagrebačke škole i svoja znanja i iskustva vezana za francuski jezik podijeliti s učenicima.


U sklopu obilježavanja Praznika Frankofonije u Hrvatskoj, reporter Nove TV Vjekoslav Đaić postao je veleposlanik francuskog jezika. Tako se pridružio timu mladih poslovnih ljudi iz Hrvatske i inozemstva koji će tijekom ožujka posjetiti ukupno 11 zagrebačkih škola te učenicima prenijeti svoja znanja i iskustva o Francuskoj, učenju francuskog te o koristima koje poznavanje ovog jezika može donijeti u poslovnom okruženju u Hrvatskoj, ali i 84 zemalja svijeta u kojima se ovaj jezik koristi.

"Veliko mi je zadovoljstvo i čast biti dio ovog projekta. Smatram da znanje stranih jezika spaja ljude i obogaćuje čovjeka, a samo učenje jezika je i učenje o kulturi, povijesti, gastronomiji i drugim zanimljivostima različitih zemalja. Ovaj projekt važan je jer učenicima iz prve ruke, kroz iskustva i priče nas pojedinaca, jasno pokazuje kako mogu primijeniti znanja koja usvajaju na nastavi", rekao je Đaić.

Francuski jezik Đaić je intenzivno počeo učiti još prije tri godine, a neko je vrijeme proveo i u Parizu na profesionalnom usavršavanju na jednoj od najelitnijih francuskih škola, INSEEC Business School Paris. U sklopu projekta, u zagrebu će posjetiti OŠ OTOK i OŠ Većeslava Holjevca.
 

Vezani članci Nogometaši napravili čudo za promociju Hrvatske (Foto: Dnevnik.hr) "Posljednjih tjedana biti Hrvat je "in", nogometaši su napravili čudo za promociju Hrvatske" Sedmo izdanje Facebook Live razgovora moderirao je Vjekoslav Đaić (Foto: Dnevnik.hr) Održan Facebook Live razgovor s hrvatskim europarlamentarcima Piculom, Šuicom i Tomašić
Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju