Francuski navijači su preplavili ulice gradova diljem zemlje pa ih je tako samo u fan zoni u blizini Eiffelovog tornja više od sto tisuća.

Galerija


Iz Pariza se za Dnevnik Nove TV uživo javio reporter Vjekoslav Đaić.

Vezani članci Taksi, ilustracija ''Nelojalna konkurencija'': Uber Francuska mora isplatiti više od 180.000 eura moralne odštete Koronavirus u Parizu U ovom europskom gradu čak 39 posto zaraza je britanskim sojem: ''Situacija je alarmantna''

„Pariz i ori i gori i zuji i bruji. U trenutku kada je sudac proglasio kraj utakmice, Parizom se prolomila ogromna buka“, izvijestio je Đaić.

O ozračju u Francuskoj nakon osvajanja Mundijala razgovarao je s Danijelom Mihalić, direktoricom predstavništva HTZ-a u Francuskoj.

„Nikada nisam vidjela ovakvo ludilo. Imali smo dojam da je sve stalo i da su baš svi pratili i nogomet, čak i oni koje nogomet inače ne zanima. Naravno, moramo čestitati Francuzima, a Hrvati su pobjednici za nas“, kazala je Mihalić.

Istaknula je kako je nevjerojatno sve što su Vatreni napravili posljednjih tjedana za Hrvatsku.

„To je čudo koje nam je svima pomoglo. Imali smo dojam da je naprosto „in“ biti Hrvat. Posjećenost službenim stranice HTZ-a posljednjih je tjedana porastao 250 posto u odnosu na prošlu godinu“, kazao je Mihalić.

 

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr