Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministri zagonetni

Rekonstrukcija Vlade: Ministri ni riječi o mogućim smjenama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije sjednice Vlade nitko od ministara nije htio komentirati navodnu rekonstrukciju.

Ministar financija Ivan Šuker nije želio komentirati govorkanja da će on biti smijenjen, samo je poručio je da se on danas osjeća odlično.

Pročitajte i ovo Ilustracija od utorka Loše vijesti za vozače, poskupljuje gorivo: Ovo su nove cijene Slika nije dostupna Novi ministri službeno preuzeli dužnost 'Radni dan kao svaki drugi, mora se raditi'

Njegov kolega, ministar obrane Branko Vukelić također je izbjegavao direktan odgovor o navodnim smjenama primijetivši usput kako je danas 'lijep i sunčan dan'. 'Ja iz Vlade ne izlazim nego u nju ulazim', dobacio je Vukelić.

Neslužbeno doznajemo kako bi novi glasnogovornik Vlade trebao postati Mladen Pavić iz Ministarstva poljoprivrede.

>> 'Svi će biti zadovoljni promjenama u Vladi'

Ministar gospodarstva Đuro Popijač kazao je samo kako on o rekonstrukciji vlade Vlade ne zna ništa iz razloga što se on bavi rekonstrukcijom tvrtki. Na sjednici Vlade premijerka je predstavila prve rezultate rada Ureda za središnju javnu nabavu zahvaljujući kojem se uštedjelo više od 72 milijuna kuna.

Na objedinjenoj najavi na stavci vozila ušteđeno je oko 39 milijuna kuna, na nabavci goriva više od 22 milijuna kuna, na nabavci tonera i tinte više od 10 milijuna kuna, a na električnoj energiji ušteda iznosi milijun kuna, navela je predsjednica Vlade.

'To su prvi rezultati i bit će ih još, a oni pokazuju da smo donijeli dobru odluku kad smo se odlučili za objedinjenu javnu nabavu i osnivanje Ureda', kazala je Kosor.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene