Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svih brandova

RASPRODAJA DRŽAVNIH AUTOMOBILA Cijene od 900 do 43.600 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Država je krenula u rasprodaju službenih vozila državnih institucija. Pravo sudjelovanja imaju svi koji uplate 10 % jamčevine od početne cijene, a to je najmanje 100 kuna, jer najjeftiniji automobil može se naći i za manje od 1.000 kuna. Provjerili smo što sve ima u ponudi.

213 vozila svih marki i brendova. I sve na prodaju. Najluskuzniji je automobil iz 2004., s Vrhovnog suda kojemu je početna cijena 43.600 kuna. No, ima automobila i raznih ministarstava.

Pročitajte i ovo Policija - 1 Policija na terenu Akcija USKOK-a: U tijeku uhićenja i pretresi na području Zagreba, oglasio se Božinović Rupa na cesti duboka 10 metara VIDEO Otvorila se golema rupa na ulici, progutala je dva automobila

Tako je cijena automobila kojeg je upotrebljavalo ministarstvo graditeljstva 33.800 kuna, a godina proizvodnje je 2005. Osim potpuno uništenih automobila koji se također nude, najjeftiniji je onaj kojeg je koristila policija. Stoji 900 kuna.

E to je bila rasprodaja: Zbog tehničke pogreške Amazon ponudio tisuće proizvoda za samo 10 lipa

'Raspon cijena je vrlo veliki, zato što postoje vozila koja nisu u voznom stanju, nisu kompletna, do onih koji su potpuno ispravna', rekao je voditelj licitacije prodaje, Mario Perić.

Svake godine organiziraju se otprilike tri ovakve velike javne dražbe. Kupci su upoznati s načinom prodaje - ne znate prijeđenu kilometražu i nema isprobavanja. Već sve funkcionira po principu viđeno - kupljeno.

'Pravo na sudjelovanja u javnoj dražbi imaju sve fizičke i pravne osobe koje uplate 10 posto od početne cijene. 10 posto to je znači jamstvo da će kupac licitirati to vozilo', objasnio je Perić.

Dosadašnja praksa je pokazala da se 90 posto automobila proda.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene