Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Isplaćen im dio potraživanja?

Radnici KIO Orahovice odustali od prosvjeda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radnici KIO Orahovice odustali su od prosvjeda, jer kako neslužbeno doznajemo, isplaćena su im neka potraživanja.

Radnici KIO Orahovice odustali su od najavljene blokade tvrtke. Novi vlasnik Keramika Modus uplatio je 46 milijuna kuna za kupnju. Ipak, u šatoru u kojem su već puna 2 mjeseca ostaju dok im država ne isplati 16 milijuna kuna otpremnina. Podsjetimo radnici su ogorčeni ponašanjem bivše Vlade, jer je nakon uloženih 200 milijuna dopustila da tvrtka ode u stečaj uz dug od 600 milijuna kuna. Zbog sumnji u pogodovanje i kriminal pri prodaji podnijeli su kaznenu prijavu.

Pročitajte i ovo Prosvjed ZET-a - 2 Na ulici tristotinjak zaposlenih Prosvjed radnika ZET-a, prijete i štrajkom: "Busevi voze na 'ćelavim' gumama, pola 'novih' tramvaja se raspalo." Oglasio se i Tomašević Slika nije dostupna Traže 16 milijuna kuna Radnici KIO Orahovice stižu u Zagreb, put im plaćaju umirovljenici

Podsjetimo i kako je dvadesetak radnika propale tvrtke, Božić je dočekalo u šatoru koji su u središtu Orahovice podigli prije 57 dana. Mirno i dostojanstveno su prosvjedovali i ne odustaju od 16 milijuna kuna zaostalih plaća i otpremnina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene