Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Blistava je karijera pred njima

Troje mališana dobilo je priliku na jedan dan postati baš ono što žele: Zara, Mateo i Tibor sve su oduševili svojim željama, ali i talentima

Tibor i Milan Stjelja
Tibor i Milan Stjelja Provjereno
Aktualno Galerija Tibor i Milan Stjelja Tibor i Milan Stjelja Foto: Provjereno Zara i Ecija Ojdanić Zara i Ecija Ojdanić Foto: Provjereno Tibor Tibor Foto: Provjereno Mateo Mateo Foto: Provjereno +0 Zara Galerija 1/5 >>
Kada smo bili mali, svi smo maštali o tome što ćemo biti kada odrastemo. Troje mališana dobilo je priliku već sada iskusiti svoj posao iz snova. Ekipa Provjerenog ispunila im je želju da se već sada okušaju kao glumica, poljoprivrednik i sportski komentator.

Zamislite da vam je netko, dok ste bili mali, mogao omogućiti da na jedan dan postanete baš ono što priželjkujete. Troje mališana iz ove priče imalo je tu sreću.

Pročitajte i ovo Provjereno: Dom zdravlja - 1 Tko će nas liječiti? Ženi sa slomljenim kukom htjeli dati samo tabletu, ali ni nju nisu imali: "Samo su ispunili papirologiju i pozdravili se s nama" Provjereno: sustav je ogoljen - 5 Priča provjerenog ''Ne znam hoću li ikad plakati kao tada'': Potresna ispovijest Mihaele o agoniji koju je prolazila kao dijete

Ekipa Provjerenog zato je 12-godišnju Zaru odvela na set omiljene serije "Drugo ime ljubavi", a 9-godišnji Tibor postao je sportski komentator s reporterom Dnevnika Nove TV Milanom Stjeljom.

Međutim, nisu svjetla reflektora san svakog djeteta. Ima i onih koji se vesele drugačijim stvarima. Konkretnije, malim žutim piskutavim stvarima. Tako je osmogodišnji Mateo svojom željom posebno oduševio. Njegova je želja postati poljoprivrednik. Zato mu je ekipa Provjerenog omogućilo da provede dan na farmi, s njemu najdražim stvorenjima – kokošima. ''Lijepo mi je jer ću imati svoje povrće i jako volim piliće. Zato jer su oni tako mali i mucasti'', kaže Mateo.

I dok je Mateo u Zagorju lovio kokoši, Tibor je po terenu lovio košarkašku loptu. Iako trenira košarku od šeste godine, on ne želi postati košarkaš. Radije bi igru s terena komentirao. ''U biti ja jako volim pričati, a tamo gledaš i utakmicu. To su dvije stvari koje ja volim. Zato mi je super biti sportski komentator'', rekao je Tibor Vilim. Ovaj je profesionalac u nastajanju oduševio je sportskog komentatora Nove TV Milana Stjelju.

A blistavu karijeru si priželjkuje i 12-godišnja Zara. Zarin život trenutačno se sastoji od odlaska u školu, druženja s prijateljima i različitih izvannastavnih aktivnosti. Već desetu godinu članica je čakovečkih mažoretkinja, a u dramskoj grupi broji šestu godinu

Dječja vizija zaposlenja iz snova često je idealizirana slika stvarnosti. Na sreću, Mateo, Zara i Tibor daleko su od dječjih maštarija. ''Za svaki posao je bitno da ga imaš i bitno da si živ'', poručio je za kraj Tibor.

Kako se troje mališana provelo radeći ono što najviše vole, pogledajte u videu.

Emisiju gledajte četvrtkom od 22:15 na Novoj TV, a više o pričama iz Provjerenog saznajte na novatv.hr/provjereno

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene