Obavijesti Video Pretražite Navigacija
večeras u 22:45

Provjereno donosi ekskluzivnu snimku nakon naleta auta na Aleksandra Bogdanovića: Demantira policiju da nema očevidaca

Provjereno donosi ekskluzivnu snimku nakon naleta auta na Aleksandra Bogdanovića
Provjereno donosi ekskluzivnu snimku nakon naleta auta na Aleksandra Bogdanovića Provjereno
Aktualno Galerija Provjereno donosi ekskluzivnu snimku nakon naleta auta na Aleksandra Bogdanovića Provjereno donosi ekskluzivnu snimku nakon naleta auta na Aleksandra Bogdanovića Foto: Provjereno Provjereno donosi ekskluzivnu snimku nakon naleta auta na Aleksandra Bogdanovića Provjereno donosi ekskluzivnu snimku nakon naleta auta na Aleksandra Bogdanovića Foto: Provjereno Provjereno donosi ekskluzivnu snimku nakon naleta auta na Aleksandra Bogdanovića Provjereno donosi ekskluzivnu snimku nakon naleta auta na Aleksandra Bogdanovića Foto: Provjereno +0 Provjereno donosi ekskluzivnu snimku nakon naleta auta na Aleksandra Bogdanovića Galerija 1/4 >>
Nakon što je u prošlotjednoj emisiji emitirana tragična ispovijest udovice glumca Ace Bogdanovića, svjedoci stravične nesreće počeli su se javljati, a Provjereno je došlo do ekskluzivne snimke nastale samo nekoliko trenutaka nakon naleta auta. Provjereno istražuje zašto je policija u izvješću navela da nema očevidaca stravičnog događaja, iako snimka dokazuje suprotno.

Policija je u zapisnik trebala upisati sve osobe koje su u uzročnoj vezi s nesrećom, no u njemu stoji da su kod vozila dvije ulice dalje zatekli samo vozača i njegovu curu. Acina udovica tvrdi da ih je tu večer u automobilu bilo više, a isto potvrđuje i očevidac. "Na tom kolnom ulazu stajalo je troje mladih ljudi. Ja ne bih mogao reći jesu li to bile dvije cure i dečko ili dva dečka i cura, bili su prilično blijedi", ispričao je svjedok koji se našao na mjestu nesreće.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović, Andrej Plenković - 3 Večeras u Provjerenom Ako ste ih zaboravili: Plameni jazavac, gojenac, šmrkavac, nilski konj... Nisu to klinci, nego najmoćniji političari u Hrvatskoj Zoran Milanović i Andrej Plenković Snimke koje niste vidjeli Specijal Provjerenog: Ovo je povijest odnosa Plenkovića i Milanovića

Ostale osobe sa snimke policija također nije zapisala za svjedoke, a zbog brojnih nelogičnosti Acina udovica javno je progovorila o tragičnom događaju. Vidjevši njezinu ispovijest, svjedoci su počeli istupati. "Javila se jedna djevojka koja je taj vikend bila u Osijeku. Inače radi u Irskoj, djevojka je još uvijek u traumi. Bilo joj je jako teško pričati o tome, rekla je da to nikad u životu nije vidjela, da je on proletio tolikom brzinom da nije uspjela vidjeti ni koji je to auto, ni boju auta", ispričala je udovica.

Nakon što su isplivale sve informacije o vozaču, postavlja se pitanje kako je moguće da su mu roditelji i sustav dopustili da 4 godine divlja bez vozačke dozvole. Sumještani su nemali broj puta reagirali zbog mladićeve obijesne vožnje, a sada se pitaju ima li zaštitu policije jer mu je otac policajac. Još je manje logično da su svi svjedoci, među kojima su i djevojka koja je zvala hitnu pomoć te mladić koji je pronašao registarsku tablicu koja je otpala vozaču kada je udario žrtvu i pobjegao, samo nestali iz policijskog zapisnika.

Cijelu priču pogledajte večeras od 22:45 u emisiji Provjereno.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene