Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozači, oprez

Kilometarska kolona na prilazu Zagrebu i lančani sudar na obilaznici

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Na zagrebačkoj obilaznici se zbog prometne nesreće vozi jednim prometnim trakom uz ograničenje brzine.

Na zagrebačkoj obilaznici na kraku čvora Zagreb zapad u smjeru Zagreba se zbog prometne nesreće vozi jednim prometnim trakom uz ograničenje brzine.

Zagrebačka policija nam je potvrdila da im je dojava dojava o nesreći stigla oko 6:45 sati, a da se radi o sudaru četiriju vozila. Nitko nije ozlijeđen, ali je nastala materijalna šteta.

Zbog povećane gustoće prometa se kroz zonu radova na zagrebačkoj obilaznici između čvorova Zagreb zapad i Lučko u smjeru istoka vozi usporeno uz povremene zastoje. Zbog povećanog priljeva vozila na autocesti A2 Zagreb-Macelj na čvoru Zagreb zapad kolona u smjeru Zagreba duga je otprilike četiri kilometra.

Pročitajte i ovo Joe Biden GAF ZA GAFOM VIDEO Biden se opet izgubio, "spašavala" ga talijanska premijerka: Pogledajte što je napravio tijekom susreta sa Zelenskim

Zastoji su povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi, osobito na autocestama, gdje se vozi dvosmjerno, jednom stranom kolnika ili po dva sužena prometna traka te na gradskim prometnicama i obilaznicama.

Osim u Zagrebu, vozi se usporeno i na prilazima Splitu na Jadranskoj magistrali iz smjera Kaštela i Podstrane.

"Pozivamo vozače da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama i održavaju sigurnosni razmak između vozila", objavili su iz Hrvatskog autokluba.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene