Obavijesti Video Pretražite Navigacija
za dva mjeseca

Profesoru okrivljenom za spolno zlostavljanje djeteta produljen istražni zatvor

Učionica
Učionica Foto: DNEVNIK.hr
Sudac istrage Županijskog suda u Bjelovaru produljio je za daljnja dva mjeseca istražni zatvor 61-ogodišnjem okrivljeniku za spolno zlostavljanje i iskorištavanje djeteta mlađeg od 15 godina, za što je predviđena zatvorska kazna do 15 godina.

Produljenje istražnog zatvora predložilo je Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru zbog utjecaja na svjedoke i opasnosti ponavljanja kaznenog djela koje, navodi ŽDO, i dalje realno postoji.

Sudac istrage prihvatio je oba prijedloga te produljio istražni zatvor za daljnja dva mjeseca, priopćili su u četvrtak iz bjelovarskog tužiteljstva.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Cure detalji krvoprolića Otkriven identitet ubojice s kalašnjikovom u Hercegovini: Među ubijenima jedan od osnivača HDZ-a 1990

Pročitajte i ovo Ilustracija Završio u bolnici Zbog zmije se oglasili iz vukovarskog Memorijalnog centra: "Neodgovorno je širiti neprovjerene informacije"

Prema neslužbenim informacijama riječ je o profesoru bjelovarske Glazbene škole Vatroslava Lisinskog protiv kojega je istraga pokrenuta 7. srpnja ove godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene