Obavijesti Video Pretražite Navigacija
dirljivi prizori

Profesori splitske gimnazije nastupom oduševili Hrvatsku: "Vježbali smo pod ključem da nas ne bi skužili"

Aktualno Galerija Nastup splitskih profesora - 1 Nastup splitskih profesora - 1 Foto: Dnevnik Nove TV Nastup splitskih profesora - 2 Nastup splitskih profesora - 2 Foto: Dnevnik Nove TV Nastup splitskih profesora - 3 Nastup splitskih profesora - 3 Foto: Dnevnik Nove TV +0 Nastup splitskih profesora - 4 Galerija 1/4 >>
Matura je za učenike proslava kraja školovanja i korak dalje u odrasliji život. Da im taj korak bude veseliji, u jednoj splitskoj gimnaziji pobrinuli su se i sami profesori.

"Mislim da smo samo očiju raširenih ono, što se događa. Bili su pre, pre dobri. Genijalni!", naglasile su Nina i Lara, maturantice V. splitske gimnazije Vladimir Nazor.

Opisuju šok i oduševljenje maturanata čiji su profesori odlučili pjesmom i uvježbanim koreografijama iznenaditi svoje učenika na maturalnoj večeri.

Gimnazija je u nedjelju pod ključem, pa se reporterka Dnevnika Nove TV Sofija Preljvukić s maturantima i veselim profesorima našla na sunčanoj Rivi. 

"S ciljem da iznenadimo i razveselimo naše maturante i da im na simboličan način kažemo jedno veliko hvala", objasnila je ravnateljica gimnazije Ankica Kovač koji je cilj nastupa.

"Oni mene uveseljavaju četiri godine, pa nije meni problem ni njih 15 minuta veseliti", dodao je profesor tjelesnog Ivica Šupe.

Pročitajte i ovo Ivan Turudić Ekskluzivno Ivan Turudić za Dnevnik Nove TV: "Nisam lagao, postali smo dobri poznanici i znali smo se dopisivati"

Ples i pjesmu vježbali su skrivećki od učenika da sve bude iznenađenje.

"Vježbali smo u dvorani, šufitu našem, pod ključem čak, da nas ne bi skužili i vidjeli. Svakom profesoru veliko hvala jer su dali svoje srce", komentirala je profesorica matematike Ana Sviličić Jutronić.

Pripremali su se 15 dana. Profesorice su lakše, a muški dio je baš morao učiti. Kolegu iz tjelesnog kojeg podigli su na rukama.

Na kraju su se, naravno, svi učenici pridružili profesorima u plesu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Stravičan zločin Sedmorica silovala 13-godišnjakinju, njezinog dečka prisilili da sve gleda: "Preklinjem vas, nemojte me povrijediti, pustite me"

"Jer mi bez njih apsolutno nemamo smisla, jer jedna sinergija nas i njih je nešto najljepše na svijetu", istaknula je profesorica matematike.

Sigurno je da i u drugim školama ima profesora koji se na maturalnoj opuste, zapjevaju, zaplešu ili ispričaju koji vic. Pa samo naprijed. Nakon ocjena i discipline, neka vas učenici na kraju zapamte po osmjehu i zabavi.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.


Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene