Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravičan zločin

Sedmorica silovala 13-godišnjakinju, njezinog dečka prisilili da sve gleda: "Preklinjem vas, nemojte me povrijediti, pustite me"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U WC-u u Cataniji na Siciliji sedmorica muškaraca silovala su 13-godišnjakinju, a njezinog dečka su prisilili da sve to gleda.

U Vili Bellini u Cataniji sedam muških osoba silovalo je 13-godišnju djevojčicu. Stravični zločin dogodio se prošlog utorka u WC-u na turističkoj destinaciji u Italiji, a žrtva je uspjela identificirati dvojicu maloljetnih počinitelja, nakon što je policija ispred nje postrojila sedam osumnjičenih Egipćana.

Pročitajte i ovo Snimke Dragane Miletić koje je objavio Nacionale Afera kokain trese Kosovo VIDEO Skandal u susjedstvu! Potpredsjednica općine snimljena kako se drogira: "Tjerali su me i prijetili mi"

Ostali počinitelji zasad nisu otkriveni, budući da 13-godišnjakinja nije svima vidjela lice, a rekla je da ne želi optužiti nevine ljude.

Kako piše Ansa, ostalu petoricu uspio je identificirati njezin 17-godišnji dečko koji je navodno bio prisiljen svjedočiti silovanju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pune ruke posla za MUP Scene kao iz filma: Krijumčario migrante, pokušao pregaziti policajku, a zatim se dao u bijeg

"Preklinjem vas, preklinjem vas, nemojte me povrijediti, pustite me", govorila je žrtva silovateljima prema podacima policije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene