Obavijesti Video Pretražite Navigacija
19. po redu

Nikad veći sajam pčelara: "Oni su u prosjeku nešto starija populacija i vole doći vidjeti i isprobati"

Aktualno Galerija Međunarodni pčelarski sajam u Bjelovaru - 1 Međunarodni pčelarski sajam u Bjelovaru - 1 Foto: Vijesti u 17 Međunarodni pčelarski sajam u Bjelovaru - 2 Međunarodni pčelarski sajam u Bjelovaru - 2 Foto: Vijesti u 17 Međunarodni pčelarski sajam u Bjelovaru - 3 Međunarodni pčelarski sajam u Bjelovaru - 3 Foto: Vijesti u 17 +0 Međunarodni pčelarski sajam u Bjelovaru - 4 Galerija 1/4 >>
U Bjelovaru je održan 19. međunarodni pčelarski sajam i 10. Izložba vina.

Stotinjak izlagača predstavilo je svoje proizvode od meda u Bjelovaru, a za pčelare je predstavljena i razna oprema. Sudjelovali su i pčelari iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Mađarske i Poljske.

"Jedna ponuda koja je samo ovdje u Hrvatskoj. Sastavni dio ovog sajma su i stručna predavanja, tako da svi pčelari u Hrvatskoj su u ova dva dana, može se reći da jedva čekaju da nešto čuju, nešto nauče", rekao je direktor 19. Pčelarskog sajma Zlatko Salaj za Dnevnik Nove TV.

Pročitajte i ovo Snimke Dragane Miletić koje je objavio Nacionale Afera kokain trese Kosovo VIDEO Skandal u susjedstvu! Potpredsjednica općine snimljena kako se drogira: "Tjerali su me i prijetili mi"

"Sve više i više su prisutni web shopovi, ali i dalje ovaj način prodaje je jako zanimljiv ljudima. Pčelari su u prosjeku nešto starija populacija i oni vole doći na sajmove vidjeti robu i osobno isprobati", dodao je izlagač iz Vinkovaca Hrvoje Mihajlović.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.


Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene