Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sanaderovi odvjetnici naravno nisu zadovoljni presudom u slučaju Fimi Media. Nevenka Jurak i Mladen Barišić nisu bili raspoloženi za davanje izjava.


Nismo zadovoljni ishodom ovog prvostupanjskog postupka. Mi smatramo da u ovom slučaju je trebalo zadovoljiti određene standarde suđenja, međutim oni ne da nisu održani, oni su se srozali, rekao je nakon izricanja presude u slučaju Fimi Media odvjetnik Ive Sanadera, Čedo Prodanović.

Vezani članci Jadranka Sloković i Ivo Sanader Na presudu Sanaderu reagirao i HDZ, Sloković tvrdi: "Tog novca nema. A kod Barišića je navodno nađen pun ormar odijela" Ivo Sanader u sudnici Danas napokon presuda za megaslučaj koji traje već cijelo desetljeće: Hoće li se Sanader pojaviti na sudu?

'Barišić je davao kao što ste već čuli svoj iskaz 21 put, da 21 put je davao svoju verziju onog događaja kako je on to zamislio, ali s druge strane nije htio odgovarati na pitanja obrane i zapravo temelji se presuda na jednom potpuno neprovjerenom iskazu', rekla je Jadranka Sloković, također Sanaderova odvjetnica.

VIDEO Odvjetnik HDZ-a: Bogatili su se i kupovali kuće pojedinci!

Nevenka Jurak i Mladen Barišić nisu bili raspoloženi za davanje izjava.  Jurak je nepravomoćno osuđena na jednistvenu kaznu od dvije godine zatvora i mora vratiti 2 i pol milijuna kuna, dok je Barišić osuđen na tri godine zatvora.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook