Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stigla ga pravda

Prijetio ženi pa završio iza rešetaka: Policija mu pretražila dom i pronašla oružje i drogu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policija je uhitila muškarca koji je prijetio 58-godišnjoj ženi, a tijekom pretrage njegova doma pronađeno je oružje i droga.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Prijetnja, Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari i Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, policijski su službenici dovršili kriminalističko istraživanje nad 60-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je u srijedu, 7. lipnja, na području Grada Novske prijetio 58-godišnjakinji.

Muškarac je uhićen, a u sklopu kriminalističkog istraživanja, po nalogu suda, obavljene su pretrage doma i drugih prostorija na dvije lokacije koje koristi osumnjičeni.

Ondje je pronađena i oduzeta automatska puška s osam pripadajućih spremnika, poluautomatska puška s pripadajućim spremnikom, 2153 komada raznog puščanog i pištoljskog streljiva, 566 grama marihuane, pet indijskih konoplja visina od 60 do 200 cm te četiri stabljike indijske konoplje visina od 42 do 65 cm, koje je uzgajao u vrtu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Poznati policiji Policija je upala u domove na Rabu, u Kastvu, Viškovu, Rijeci i Karlovcu: Pogledajte što su sve pronašli

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, osumnjičeni je zbog navedenih kaznenih djela uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene