Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na internetu postoji mnoštvo opcija za rad od kuće, a u ovom besplatnom vodiču saznat ćete detalje o jednoj koja pruža mogućnost da sami odredite kolika zarada bi Vas zadovoljila. Riječ je o trgovanju na svjetskoj burzi putem interneta.


Bez obzira čime se bavite, svatko može trgovati na svjetskoj burzi, a sam proces trgovanja i određivanja zarade koja bi Vas zadovoljila je veoma jednostavan. Kompletan postupak, od registracije do postavke željenog profita, možete saznati u ovom besplatnom vodiču koji možete preuzeti na linku ovdje.

Vezani članci PR Virgin Galactic je krenuo ka zvijezdama, a od sada možete trgovati cijenom dionica ove tvrtke i iz Hrvatske! PR Da li biste zaradili ili izgubili novac na financijskom tržištu?

Preuzmite svoj besplatni primjerak vodiča i provjerite da li se u Vama, možda, krije neki novi George Soros ili Warren Buffett. Ukoliko budete pratili uputstva iz ovog vodiča, osigurat ćete sebi dodatni prihod uz kontrolu rizika.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.