Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna od najdugovječnijih ljubavnih priča u Hrvatskoj, ona rodana Klepetana i rode Malene, ipak će, kako se čini, imati sretan kraj.


Iako su svi, uključujući i Stjepana Vokića koji se brine o Malenoj, mislili da je Klepetan prošle godine uginuo, on se ipak vratio u Brodski Varoš.

Vezani članci Slika nije dostupna Zaštitnik Malene i Klepetana pisao predsjedniku Libanona: "Spriječite ubijanje ptica selica" Slika nije dostupna Buran povratak, sukob sa suparnikom i razbijena jaja: Klepetan i Malena ponovno zajedno

Premda na početku ni sam nije bio siguran da je u pitanju Klepetan, sada kaže da je to on. "Istina je, vratio se u travnju, zasad imaju troje jaja, jedno je razbio, hladnoća je gadno na njih djelovala... Evo baš je sad bio sa mnom tu u dvorištu dok ona leži na jajima", priča za Index Stjepan Vokić, koji je, priznaje, bio prilično šokiran Klepetanovim povratkom i ove godine.

Vokić već 27 godina skrbi za rodu Malenu, a ljubavna priča nje i Klepetana obišla je svijet.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju