Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Duško Jaramaz)
Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Duško Jaramaz)

Preminuo je 41-godišnji muškarac koji je početkom kolovoza zadobio ozljede opasne po život nakon što se zapalila obiteljska kuća u Ljeskovcu u općini Dvor. Kuća je u potpunosti izgorjela.


Muškarac (41) koji je 4. kolovoza zadobio po život opasne ozljede u požaru obiteljske kuće u Ljeskovcu (općina Dvor), preminuo je u u srijedu u zagrebačkoj Klinici za traumatologiju, izvijestila je PU sisačko-moslavačka.

Vezani članci Požar u Buzinu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Drama u Zagrebu: Izbio požar na obiteljskoj kući, troje ljudi ozlijeđeno Zapalio se kontejner u Zagrebu (Foto: Čitatelj) - 2 Zapalio se kontejner pun otpada u Novom Zagrebu, vatra se proširila i na automobil

Do požara je došlo kada je 41-godišnjak upalio plinski plamenik u namjeri da skuha kavu, a plamen je zahvatio odjeću koju je prethodno polio kada je pretakao benzin. Požar se proširio na cijelu kuću koja je u potpunosti izgorjela. Zbog težine ozljeda ozlijeđeni je muškarac odmah prevezn u Traumatološku bolnicu u Zagrebu, no ozljede su bile preteške.