Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Duško Jaramaz)
Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Duško Jaramaz)

Preminuo je 41-godišnji muškarac koji je početkom kolovoza zadobio ozljede opasne po život nakon što se zapalila obiteljska kuća u Ljeskovcu u općini Dvor. Kuća je u potpunosti izgorjela.


Muškarac (41) koji je 4. kolovoza zadobio po život opasne ozljede u požaru obiteljske kuće u Ljeskovcu (općina Dvor), preminuo je u u srijedu u zagrebačkoj Klinici za traumatologiju, izvijestila je PU sisačko-moslavačka.

Vezani članci Vatrogasci ugasili požar na četvrtom katu zgrade na Krugama u Zagrebu (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) - 4 Požar izbio u stambenoj zgradi: Vatrogasci gasili požar u stanu na Krugama Požar u kojem je potpuno izgorio stan buknuo u Zadru (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) - 2 Zbog baterije u mobitelu izbio požar u zgradi u Zadru, jedan stan potpuno izgorio

Do požara je došlo kada je 41-godišnjak upalio plinski plamenik u namjeri da skuha kavu, a plamen je zahvatio odjeću koju je prethodno polio kada je pretakao benzin. Požar se proširio na cijelu kuću koja je u potpunosti izgorjela. Zbog težine ozljeda ozlijeđeni je muškarac odmah prevezn u Traumatološku bolnicu u Zagrebu, no ozljede su bile preteške.