Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kuća potpuno izgorjela

Nakon više od tjedan dana borbe za život: Preminuo muškarac (41) koji je teško stradao u tragičnom požaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Preminuo je 41-godišnji muškarac koji je početkom kolovoza zadobio ozljede opasne po život nakon što se zapalila obiteljska kuća u Ljeskovcu u općini Dvor. Kuća je u potpunosti izgorjela.

Muškarac (41) koji je 4. kolovoza zadobio po život opasne ozljede u požaru obiteljske kuće u Ljeskovcu (općina Dvor), preminuo je u u srijedu u zagrebačkoj Klinici za traumatologiju, izvijestila je PU sisačko-moslavačka.

Pročitajte i ovo Plamen na trajektu u Biogradu Nije bilo putnika FOTO/VIDEO Drama u Dalmaciji! Zapalio se trajekt: Nakon duge borbe s plamenom, vatrogasci uspješno otklonili opasnost U požaru na obiteljskoj kući u Draganićima poginula je jedna osoba Identitet zasad nepoznat Tragedija kod Zagreba: Nakon požara u obiteljskoj kući pronađeno tijelo

Do požara je došlo kada je 41-godišnjak upalio plinski plamenik u namjeri da skuha kavu, a plamen je zahvatio odjeću koju je prethodno polio kada je pretakao benzin. Požar se proširio na cijelu kuću koja je u potpunosti izgorjela. Zbog težine ozljeda ozlijeđeni je muškarac odmah prevezn u Traumatološku bolnicu u Zagrebu, no ozljede su bile preteške.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene