Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u ljeskovcu kod dvora

U požaru obiteljske kuće teško ozlijeđen 41-godišnjak: Plamen mu zahvatio odjeću, bori se za život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nedjelju je u popodnevnim satima u Ljeskovcu došlo do požara u obiteljskoj kući. U požaru je ozljede opasne po život zadobio 41-godišnji muškarac, zbog čega je prevezen u Traumatološku bolnicu u Zagrebu.

U poslijepodnevnim satima u nedjelju izbio je požar u drvenoj obiteljskoj kući u Ljeskovcu u općini Dvor. Vatra je teško ozlijedila 41-godišnjeg muškarca koji je zbog ozljeda opasnih po život prevezen u Traumatološku bolnicu u Zagrebu, izvijestila je sisačka policija.

Pročitajte i ovo Požar u Ščitarjevskoj ulici u Zagrebu - 3 Buktinja FOTO Dramatična večer u Zagrebu: Gorjele susjedne kuće, vatrogasci morali otvarati krovove Ilustracija, požar Očevid u tijeku Tužan Uskrs u Slavoniji: U požaru obiteljske kuće smrtno stradala jedna osoba

Do požara je došlo kada je muškarac upalio plinski plamenik u namjeri da skuha kavu, a plamen je zahvatio odjeću koju je prethodno zalio kada je pretakao benzin. Požar se proširio na cijelu kuću koja je u potpunosti izgorjela. Materijalna šteta procjenjuje se na 20.000 kuna.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene