Vatrogasci ilustracija (Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL)
Vatrogasci ilustracija (Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL) Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

U nedjelju je u popodnevnim satima u Ljeskovcu došlo do požara u obiteljskoj kući. U požaru je ozljede opasne po život zadobio 41-godišnji muškarac, zbog čega je prevezen u Traumatološku bolnicu u Zagrebu.


U poslijepodnevnim satima u nedjelju izbio je požar u drvenoj obiteljskoj kući u Ljeskovcu u općini Dvor. Vatra je teško ozlijedila 41-godišnjeg muškarca koji je zbog ozljeda opasnih po život prevezen u Traumatološku bolnicu u Zagrebu, izvijestila je sisačka policija.

Vezani članci Izgorjela menza škole Stjepan Radić u Kaštel Štafiliću - 5 Uhićen piroman koji je podmetnuo požar u kojem je izgorjela školska kuhinja u Kaštel Štafiliću, nosio je bocu s benzinom Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Duško Jaramaz) Nakon više od tjedan dana borbe za život: Preminuo muškarac (41) koji je teško stradao u tragičnom požaru

Do požara je došlo kada je muškarac upalio plinski plamenik u namjeri da skuha kavu, a plamen je zahvatio odjeću koju je prethodno zalio kada je pretakao benzin. Požar se proširio na cijelu kuću koja je u potpunosti izgorjela. Materijalna šteta procjenjuje se na 20.000 kuna.