Vatrogasci ilustracija (Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL)
Vatrogasci ilustracija (Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL)

U nedjelju je u popodnevnim satima u Ljeskovcu došlo do požara u obiteljskoj kući. U požaru je ozljede opasne po život zadobio 41-godišnji muškarac, zbog čega je prevezen u Traumatološku bolnicu u Zagrebu.


U poslijepodnevnim satima u nedjelju izbio je požar u drvenoj obiteljskoj kući u Ljeskovcu u općini Dvor. Vatra je teško ozlijedila 41-godišnjeg muškarca koji je zbog ozljeda opasnih po život prevezen u Traumatološku bolnicu u Zagrebu, izvijestila je sisačka policija.

Vezani članci Na Glavnom kolodvoru zapalio se putnički vagon (Foto: Igor Kralj/PIXSELL) - 4 Novi požar u Zagrebu: Na željezničkom kolodvoru gorio putnički vagon, vatrogasci odmah izašli na teren Vatrogasci ugasili požar na četvrtom katu zgrade na Krugama u Zagrebu (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) - 4 Požar izbio u stambenoj zgradi: Vatrogasci gasili požar u stanu na Krugama

Do požara je došlo kada je muškarac upalio plinski plamenik u namjeri da skuha kavu, a plamen je zahvatio odjeću koju je prethodno zalio kada je pretakao benzin. Požar se proširio na cijelu kuću koja je u potpunosti izgorjela. Materijalna šteta procjenjuje se na 20.000 kuna.