Zoran Milanović
Zoran Milanović Foto: Goran Kovacic/PIXSELL/Pixsell

Povodom blagdana Svih Svetih predsjednik Zoran Milanović na zagrebačkom groblju Mirogoj će položiti vijenac i zapaliti svijeću. Pozvao je premijera Andreja Plenkovića i predsjednika Hrvatskog Sabora Gordana Jandrokovića da to učine zajedno.


Predsjednik Republike Zoran Milanović u petak će položiti vijenac i zapaliti svijeću kod Središnjeg križa u Aleji poginulih hrvatskih branitelja na gradskom groblju Mirogoj u Zagrebu povodom blagdana Svih svetih.

Vezani članci Sjednica VNS-a Kako građani doživljavaju neslaganje Milanovića i Plenkovića: "Je l' mogu ja to iskreno? Dajte se uozbiljite, ljudi" Gordan Jandroković Jandroković o sukobima premijera i predsjednika: ''Nije mi prirodno da ujutro nekome kažete najružnije riječi, a onda ga pozovete na čaj''

U priopćenju iz Ureda predsjednika dodaju i da je, budući da do danas nije stigao ''bilo kakav prijedlog iz Vlade RH ili Hrvatskog sabora za zajedničko polaganje vijenca uobičajeno u prigodama državnih blagdana'', Uredu predsjednika Vlade Andreju Plenkoviću i predsjedniku Hrvatskog Sabora Gordanu Jandrokoviću predsjednik uputio poziv da zajedno polože vijenac.