Radovan Dobronić
Radovan Dobronić Foto: Borna Filic/PIXSELL

Predsjednik Vrhovnog suda Radovan Dobronić je u srijedu u Zagrebu podvrgnut lakšem liječničkom zahvatu. Uspješno se oporavlja u svom domu.


Radovan Dobronić, predsjednik Vrhovnog suda je u srijedu u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice u Zagrebu podvrgnut lakšem liječničkom zahvatu, nakon kojeg je otpušten na kućnu njegu, te se uspješno oporavlja, priopćili su na stranicama Vrhovnog suda u petak.

Do 31. prosinca 2021. na sudu ga je mijenjao sudac Marin Mrčela, a od 1. siječnja 2022., prema novom Godišnjem rasporedu poslova, mijenjat će ga sutkinja Gordana Jalšovečki.

Radovan Dobronić Tko je Radovan Dobronić, novi šef Vrhovnog suda? Nakon izglasavanja poslao priopćenje: "Molim za još malo strpljenja dok..."

Radovan Dobronić - 4 Radovan Dobronić objasnio zašto je protiv sigurnosnih provjera sudaca, komentirao i stanje u struci: "Mi smo ekipa koja dosta trči, a relativno slabo pobjeđuje"

Dobronić se zahvaljuje liječničkom i drugom osoblju KBC Sestre milosrdnice na požrtvovnom, i stručnom liječenju kao i ljudskom pristupu pacijentu, zaključili su u priopćenju.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju