Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Noćenje u apartmanu 2.500 eura

Predsjednička elita na Svetom Stefanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Ivo Josipović na službenom je putu u Crnoj Gori, na jednoj od najelitnijih ljetnih destinacija - Svetom Stefanu.

Regionalna konferencija sedam država održava se u svjetlu hrvatskih zaključenja pregovora s Europskom unijom. Domaćin konferencije, crnogorski predsjednik Filip Vujanović, ali i predsjednici ostalih država sudionika konferencije, čestitali su Hrvatskoj na zaključenju pregovora.

Pročitajte i ovo Potres u Crnoj Gori Jačine 4,7 stupnja Novi potres zatresao Crnu Goru, osjetio se i u Hrvatskoj i BiH: "Baš je jako zatreslo, trajalo je desetak sekundi" Potres u Crnoj Gori Kao i sredinom ožujka Novi snažan potres u Crnoj Gori: "Dubrovnik je kratko zadrmalo"

'Hrvatska ostaje prijatelj regije', izjavio je predsjednik Josipović i dodao da Hrvatska neće koristiti bilateralna pitanja u pregovorima koje će imati susjedne zemlje prilikom pristupanja EU.

Josipović je poručio i kako je današnje službeno zaključenje pregovora važan dan se samo za Hrvatsku već i za sve zemlje u regiji koje žele pristupiti europskoj zajednici.

Predsjednici su se sastali u elitnom Svetom Stefanu, koji je od nedavno u rukama malezijskog vlasnika. Noćenje u apartmanu stoji 2.500 eura, a svaki apartman ima svoju plažu. Spomenimo da je Sveti Stefan poznat i po snimanju filma James Bond, a za ljetovališta ga odabiru mnoge zvijezde poput Sophije Loren.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene