Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik Ivo Josipović na službenom je putu u Crnoj Gori, na jednoj od najelitnijih ljetnih destinacija - Svetom Stefanu.


Regionalna konferencija sedam država održava se u svjetlu hrvatskih zaključenja pregovora s Europskom unijom. Domaćin konferencije, crnogorski predsjednik Filip Vujanović, ali i predsjednici ostalih država sudionika konferencije, čestitali su Hrvatskoj na zaključenju pregovora.

Vezani članci Koronavirus u Ljubljani, ilustracija Susjedi sve bliže kraju epidemije, još jedna zemlja u blizini ublažila mjere: Maske nakon pola godine obvezne samo u zatvorenome Cijepljenje protiv koronavirusa, ilustracija Susjedi tvrde da su postavili europski rekord: "Ovo je uspjeh cijele države, svijest građana je za čistu desetku"

'Hrvatska ostaje prijatelj regije', izjavio je predsjednik Josipović i dodao da Hrvatska neće koristiti bilateralna pitanja u pregovorima koje će imati susjedne zemlje prilikom pristupanja EU.

Josipović je poručio i kako je današnje službeno zaključenje pregovora važan dan se samo za Hrvatsku već i za sve zemlje u regiji koje žele pristupiti europskoj zajednici.

Predsjednici su se sastali u elitnom Svetom Stefanu, koji je od nedavno u rukama malezijskog vlasnika. Noćenje u apartmanu stoji 2.500 eura, a svaki apartman ima svoju plažu. Spomenimo da je Sveti Stefan poznat i po snimanju filma James Bond, a za ljetovališta ga odabiru mnoge zvijezde poput Sophije Loren.