Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VEČERAS U PROVJERENOM

Pred kamerom prijetili smrću: "Kad te stanemo tuć, ti si mrtav čovjek"

Provjereno: Svađa zbog puštenih životinja
Provjereno: Svađa zbog puštenih životinja Provjereno
Aktualno Galerija Provjereno: Konji u Lici - 1 Provjereno: Konji u Lici - 1 Foto: Provjereno Provjereno: Konji u Lici - 2 Provjereno: Konji u Lici - 2 Foto: Provjereno Provjereno: Konji u Lici - 3 Provjereno: Konji u Lici - 3 Foto: Provjereno Provjereno: Konji u Lici - 4 Provjereno: Konji u Lici - 4 Foto: Provjereno +1 Provjereno: Policija u Lici zbog puštenih životinja Galerija 1/6 >>
Mještani okolice Otočca muku muče s neodgovornim vlasnicima koji svoje životinje puštaju da lutaju uokolo. Prijavili su ih dosad na desetke puta i tvrde da im uništavaju imovinu i rade štetu.

Mještani okolice Otočca godinama se bore s neodgovornim vlasnicima koji svoje životinje puštaju da slobodno lutaju. Prijavili su ih na desetke puta, a mahom stariji mještani su u strahu.

''Rekli su mi da će me ubiti i da će me zakopati, da me nitko neće naći'', ispričala je za Provjereno 80-godišnjakinja.

Svi ti vlasnici životinja godinama dobivaju potpore Ministarstva poljoprivrede, i to u desecima, pa i stotinama tisuća kuna.

Pročitajte i ovo Provjereno: Zgrada - 6 Čiji su to stanovi? Cijeli život provela u stanu u centru Zagreba pa doznala da mu nije vlasnica: "Kako netko može prodati nešto ako nije vlasnik?"

Pročitajte i ovo Provjereno: Mame - 1 SVE ŠTO NAPRAVIŠ JE POGREŠNO Priča u kojoj će se pronaći sve mame, i to već u rodilištu: "Znači, u bolnici sam to doživjela jer sam izvadila dudu..."

Pri snimanju priloga Provjerenog prozvani vlasnici prijetili su jednom od mještana.

"Nas ima puno više i kad te stanemo tuć, ti si mrtav čovjek. Ideš u Rijeku, na kirurgiju", riječi su jednog od prozvanih.

Na ovaj i slične probleme nebrige o životinjama i davanja potpora reporteri Provjerenog upozoravaju godinama. Zašto Republika Hrvatska neprestano daje poticaje onima koji se o tim istim životinjama ne brinu, pogledajte u Provjerenom večeras u 22:55 na Novoj TV!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene