Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svima pružena pomoć

Detalji eksplozije u Zagrebu: Zapalio se kamion, ozlijeđena dva vojnika i civil - "Jedan je zaprimljen na bolničko liječenje"

Aktualno Galerija Požar u dvorištu Remontnog zavoda u Zagrebu - 3 Požar u dvorištu Remontnog zavoda u Zagrebu - 3 Foto: Damir Krajac / CROPIX Požar u dvorištu Remontnog zavoda u Zagrebu - 1 Požar u dvorištu Remontnog zavoda u Zagrebu - 1 Foto: Damir Krajac / CROPIX Požar u dvorištu Remontnog zavoda u Zagrebu - 2 Požar u dvorištu Remontnog zavoda u Zagrebu - 2 Foto: Damir Krajac / CROPIX Vatrogasci u Remontnom zavodu na zapadu Zagreba Vatrogasci u Remontnom zavodu na zapadu Zagreba Foto: DNEVNIK.hr +5 Požar u dvorištu Remontnog zavoda u Zagrebu - 4 Galerija 1/10 >>
U dvorištu Remontnog zavoda na zapadu Zagreba zapalio se kamion. U požaru su ozlijeđene tri osobe.

Gorjelo je u utorak ujutro u Remontnom zavodu Oružanih snaga. Iz MORH-a su priopćili da je do požara došlo tijekom saniranja otpisanih sredstava Oružanih snaga, a koje je provodila civilna tvrtka.

Očevici kažu da su čuli eksploziju, nakon čega su vidjeli kako gori kamion tvrtke zadužene za odvoz otpada. Požar je buknuo u blizini američkih oklopnih vozila, doniranih Hrvatskoj prije gotovo deset godina, no nema materijalne štete na sredstvima i opremi.

"Tijekom jutra zaprimljene su tri muške osobe s opeklinama gornjeg dijela tijela, lica i donjeg dijela tijela. Od njih su dvoje s lakšim ozljedama otpušteni na kućnu njegu", kazao je Mario Malović iz Klinike za traumatologiju.

"Jedan je zaprimljen na bolničko liječenje. Zaprimljena je mlađa muška osoba s 25 posto opeklina tijela s drugog na treći stupanj - lice, gornji i donji dio tijela i ekstremiteti i zadržan je na bolničkom liječenju", dodao je Malović u prilogu reporterke Dnevnika Nove TV Martine Bolšec Oblak.

Vatrogasci dojavu dobili nešto iza 10 sati

Zagrebačkim vatrogascima u 10:16 javili su se građani koji su čuli eksploziju te vidjeli dim i požar u dvorištu Remontnog zavoda Remontnom zavodu Zapovjedništva za potporu Ministarstva obrane u zagrebačkom Jankomiru.

U požaru su, izvijestilo je Ministarstvo obrane, ozlijeđene tri osobe: jedan civil, radnik tvrtke, te dva pripadnika Oružanih snaga RH koja su lakše ozljede zadobila prilikom pružanja pomoći civilnoj osobi. Svim ozlijeđenima pravovremeno je pružena medicinska pomoć.

Pročitajte i ovo Ilustracija Opet gorjelo Buktinja u Poreču: Izgorjela dva automobila, traje očevid

Radi se o požaru kamiona koji je ugašen pjenom te je u tijeku sanacija požarišta. Nema materijalne štete na sredstvima i opremi Oružanih snaga.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene