Obavijesti Pretražite Navigacija
OBJAVIO INSPEKTORAT

Povlači se mnogima omiljena riba: Ne zadovoljava mikrobiološke kriterije

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Državni inspektorat RH izvijestio je da je SPAR Hrvatska iz opreza opozvao Premium losos narezani, Premium losos Rafael i Premium losos rezani (rinfuza) proizvođača Bek-pušnica d.o.o. jer su proizvedeni od iste sirovine kao i već prethodno opozvan Premium losos Graved, dimljeni.

Opozvani su Premium losos narezani 100 g, Premium losos Rafael 100 g i Premium losos rezani (rinfuza) pakirani 5. travnja 2023. s rokom uporabe do 15. svibnja 2023. koje na tržište stavlja SPAR Hrvatska, objavio je Državni inspektorat.

Prethodno je zbog utvrđene prisutnosti bakterije Listeria monocytogenes opozvan Premium losos Graved, dimljeni, narezani, 100g, proizveden 5. travnja 2023., s rokom uporabe do 15. svibnja 2023., koji proizvodi BEK-pušnica d.o.o. iz Kaštel Novog.

Pročitajte i ovo Ilustracija Povlačenje proizvoda Trgovački lanac poslao upozorenje kupcima: "Ne jedite to, puno je bakterija. Vratite ga u prvu trgovinu!"

Pročitajte i ovo Ilustracija Objavio inspektorat Povlači se omiljena riba, ima parazita: Provjerite zalihe i nemojte je konzumirati

Proizvodi nisu u skladu s Uredbom Komisije (EZ) br. 2073/2005 od 15. studenoga 2005. o mikrobiološkim kriterijima za hranu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene