Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZAGREBAČKA ŠPICA

Hrvatski političari o godini na izmaku: Pogledajte oko čega se slažu i oporba i vladajući

Anka Mrak-Taritaš (Foto: Anamaria Batur)
Anka Mrak-Taritaš (Foto: Anamaria Batur) Anamaria Batur
Aktualno Galerija +0 Anka Mrak-Taritaš (Foto: Anamaria Batur) Galerija 1/1 >>
Na posljednji dan 2018. godine političari su nazdravili na zagrebačkoj špici. Godinu na izmaku ocjenjuju politički burnom. U HDZ-u uvjeravaju da im afere nisu naštetile. Oporbeni zastupnici žestoko kritiziraju vlast, no svi su složni u jednom, a to je da u novoj godini očekuju reforme i konkretnije političke poteze kako bi građanima bilo bolje.

"Ja bih rekla da je 2018. kad bi trebala reći u jednoj rečenici, mala zemlja za velike skandale. Ja se nadam da će 2019. biti godina u kojoj nećemo biti apsolutno fokusirani na izbore, znate imamo europske, predsjedničke, bit ćemo fokusirani i na nekakve iskorake. Ja bih htjela da ova zemlja ne ide nazad, nego da ide naprijed", rekla je Anka Mrak Taritaš. 

"2018. je bila u političkom smislu turbulentna godina s dosta izazova, s dosta promjena koje su se događale. Izdvojio bih možda Hrvatski sabor kao središnje mjesto političkog života", zaključio je Gordan Jandroković. 

Pročitajte i ovo Sanja Vištica, reporterka Dnevnika Nove TV i mladi MLADI O POLITIČARIMA Milanović im je šašav, Benčić elokventna, Penava zatvoren, Grbin pretih, Plenković samopouzdan, ali izaziva i susramlje Mislav Bago ANALIZA MISLAVA BAGE Koji su izazovi pred Vladom Andreja Plenkovića u 2022. godini? COVID, Schengen, obnova nakon potresa...

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene