Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvaćeni na granici

Usred noći pokušali ući u Hrvatsku: Policija uhitila krijumčara koji je bez vozačke vozio kombi pun migranata

Granična policija - 5
Granična policija - 5 Foto: DNEVNIK.hr
Policija je uhitila mladića iz BiH koji je bez položenog vozačkog ispita vozio kombi pun migranata.

Karlovačka policija uhitila je 20-godišnjaka iz Bosne i Hercegovine koji je vozio kombi pun migranata, a osim krijumčarenja migranata odgovarat će i prekršajno jer ih je vozio prije nego što je položio vozački ispit i dobio dozvolu.

Policija je izvijestila da je u nedjelju navečer kod Cetingrada uočila dva kombija kako ulaze u Hrvatsku bez upaljenih svjetala, a u jednome je zatečen 20-godišnjak iz Bosne i Hercegovine koji je krijumčario deset migranata.

Pročitajte i ovo Sjednica Vlade - 19 UVODNI GOVOR PREMIJERA Vlada povećava minimalac i studentsku satnicu, Plenković o dogovoru sa sindikatima: "Povećavamo plaću, božićnicu, uvodimo uskrsnicu…"

Policijska uprava karlovačka navodi kako su se kombiji zaustavili brzo nakon prelaska granice kada su se policajci zaputili prema njima, a 20-godišnji je vozač s deset migranata zatečen u vozilu bosanskohercegovačkih registracija.

Drugi kombi pak nije imao registracijske oznake i u njemu policajci nisu zatekli nikoga jer su se vozač i osam ili devet migranata udaljili.

Pročitajte i ovo Miro Bulj "Zaštita Cetinske krajine" Bulj zbog migranata najavio građansku stražu: "Polovica njih su teroristi. Ako oni počnu pucati, i mi ćemo"

Mladi je vozač uhićen, predan pritvorskom nadzorniku i protiv njega je podnesena kaznena prijava, a gonit će ga i prekršajno, među ostalim i jer je vozio prije polaganja vozačkog ispita.

Za drugim vozačem policija i dalje traga, a svi migranti izrazili su namjeru za podnošenje zahtjeva za azil.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene