Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema čega nema

Danima bježao policiji: U stanu splitskog bjegunca pronađen arsenal oružja, droga, detonatori

Policijska potraga u Splitu - 5
Policijska potraga u Splitu - 5 Foto: DNEVNIK.hr
Davor Firić, 59-godišnji nasilnik za kojim je splitsko-dalmatinska policija tragala posljednjih dana, uhićen je u ponedjeljak nakon čega je pretražila njegov stan. Pronašli su drogu i oružje.

Davor Firić (59), za kojim je splitsko-dalmatinska policija tragala posljednjih nekoliko dana, uhićen je u ponedjeljak. Nasilnik, otprije poznat policiji, pobjegao je iz svoje kuće gdje je pronađena ozlijeđena žena te ubijen pas.

Policija je tijekom pretrage njegova stana pronašla i oduzela više od 7,5 kilograma kanabisa s udjelom od 0,3% THC-a te 24 grama ulja od kanabisa. Osim toga pronađeno je više od kilograma amfetamina, 840 grama ketamina, 30-ak grama kokaina te gram hašiša. Pronađene su i tri digitalne vage, tri uređaja za vakumiranje, nekoliko mobitela i novac.

U Firićevu stanu pronađeno je i oružje koje je policija oduzela: automatska te zračna puška, pištolj, puška "pumparica", nešto streljiva, 5 komada ručno izrađenih eksplozivnih štapina i dva detonatora.

Pročitajte i ovo Zapaljeni kontejneri u Sopotu - 1 ne zna se uzrok Požar u gluho doba noći: Zapaljeni kontejneri u Zagrebu, vatra zahvatila i dva automobila

Pročitajte i ovo Ilustracija "Majka puna ljubavi" Susjedi u šoku: Majka snimala petogodišnju kćer i prodavala slike pedofilima

Splitsko-dalmatinska policija potvrdila je da se Firića sumnjiči za više kaznenih djela: nasilje u obitelji, teško tjelesno ozljeđivanje, ubijanje ili mučenje životinja, neovlaštenu proizvodnju i prodaju droga te nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Protiv 59-godišnjeg Klišanina podnesena je kaznena prijava te je pritvoren.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene