Obavijesti Video Pretražite Navigacija
drogu preprodavao

U stanu u Zagrebu držao drogu i zmije otrovnice: Njihov otrov čuvao u epruvetama?

Policija u stanu pronaša drogu i zmije otrovnice (Foto: PUZ) - 3
Policija u stanu pronaša drogu i zmije otrovnice (Foto: PUZ) - 3 PUZ
Aktualno Galerija Policija u stanu pronaša drogu i zmije otrovnice (Foto: PUZ) - 3 Policija u stanu pronaša drogu i zmije otrovnice (Foto: PUZ) - 3 Foto: PUZ Policija u stanu pronaša drogu i zmije otrovnice (Foto: PUZ) - 2 Policija u stanu pronaša drogu i zmije otrovnice (Foto: PUZ) - 2 Foto: PUZ Policija u stanu pronaša drogu i zmije otrovnice (Foto: PUZ) - 1 Policija u stanu pronaša drogu i zmije otrovnice (Foto: PUZ) - 1 Foto: PUZ Policija u stanu pronaša drogu i zmije otrovnice (Foto: PUZ) - 4 Policija u stanu pronaša drogu i zmije otrovnice (Foto: PUZ) - 4 Foto: PUZ +2 Policija u stanu pronaša drogu i zmije otrovnice (Foto: PUZ) - 5 Galerija 1/7 >>
Zagrebačka je policija u stanu 31-godišnjaka pronašla više vrsta droga i dvije zmije otrovnice. Protiv muškarca je podignuta kaznena prijava.

Policija je kod muškarca pronašla više od 300 grama marihuane, tri kutijice ekstrakta konoplje, više od 400 grama sušenih gljiva i drogu MDMA, a te je droge u stanu skrivao i prepakiravao za daljnju preprodaju, priopćili su iz PU zagrebačke.

Pročitajte i ovo Ilustracija U Španjolskoj Uhićen Crnogorac s Interpolove tjeralice: Pogledajte kakav je show napravio prije nego što je pao policiji u ruke Uhićenje, ilustracija Na Trešnjevci Uhićen bjegunac s Interpolove tjeralice: Policajcima dao dokumente, no nešto im je bio sumnjivo...

U stanu su, oism droge, pronađene i dvije zmije otrovnice, dvije neotrovnice i jedan gušter. Pronađena je i epruveta ispunjena tekućinom za koju se sumnja da je zmijski otrov. Životinje su smještene u karantenu, a brigu o njima preuzeo je zoolog zagrebačkog zoološkog vrta.

Protiv 31-godišnjaka je podnesena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene