Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon dojave građana

Drogu prevozili gliserima? U moru kod hrvatske obale pronađeno više od 150 kilograma marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko 156 kilograma morem natopljene marihuane u paketima, pronađeno je u petak i subotu na području Orebića, Blata na Korčuli i Mljeta, potvrdili su u nedjelju iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Paketi s drogom su pronađeni nakon dojave građana, a iz policije pretpostavljaju kako je riječ o teretu s krijumčarske morske rute od Albanije ili Crne Gore prema Italiji, a koja je doplutala do hrvatske obale.

Pročitajte i ovo Razbijeno staklo na automobilu parkiranom kod groblja Markovo polje Oglasila se i policija Građanima provaljuju u automobile dok obilaze posljednja počivališta svojih najmilijih: "Dok smo palili svijeću, začuo se..." Ilustracija Iza rešetaka Policija otvorila hladnjak i ugledala neočekivani prizor: "Bilo je to iznenađujuće veliko otkriće"

„Marihuana je podrijetlom iz Albanije, a pretpostavka je da je prevožena gliserima. Krijumčari drogom, naime, koriste velike valove i plove po južini kako bi izbjegli radare. Zna se pritom dogoditi da im dio tereta ispadne ili ga sami izbace u more“, objasnili su iz dubrovačke policije.

Iz dubrovačko-neretvanske policije ne isključuju mogućnost da se u moru nađe još paketa s drogom. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene