Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Braća i sestre

Policija pronašla četvero maloljetnika nestalih iz dječjeg doma u Lipiku

Policija (Foto/Arhiva: Ivo Cagalj/PIXSELL)
Policija (Foto/Arhiva: Ivo Cagalj/PIXSELL)
Aktualno Galerija Policija (Foto/Arhiva: Ivo Cagalj/PIXSELL) Policija (Foto/Arhiva: Ivo Cagalj/PIXSELL) +0 Policija, ilustracija (Foto: Davor Puklavec) Galerija 1/2 >>
Policija je pronašla četvero maloljetnika, nestalih u utorak iz dječjeg doma u Lipiku. Četvero maloljetnika na listi nestalih osoba bilo je i u srpnju ove godine.

Policija je pronašla četvero maloljetnika, nestalih u utorak iz dječjeg doma u Lipiku. Radi se o dva para braće i sestara.

Pročitajte i ovo Ivana Ilić Potraga se nastavlja Oglasila se majka nestale Danke: "Pogledala sam snimku iz Beča" Potraga za nestalom djevojčicom Dankom - 3 Za Dnevnik Nove TV Sigurnosni stručnjak o istrazi nestale djevojčice Danke: "Majka će morati objasniti zašto je to napravila"

Maloljetnik rođen 2002. godine i maloljetnica rođena 2004. godine pronađeni su u večernjim satima na području Čazme, dok su maloljetnica rođena 2003. godine i maloljetnik rođen 2002. godine pronađeni na području Grubišnog Polja, priopćila je PU požeško-slavonska policija.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene