Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobio zabranu pristupa

Kaznena prijava protiv župana Tomaševića zbog fizičkog nasilja prema supruzi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je podigla kaznenu prijavu protiv župana Alojza Tomaševića.

Policija je podigla kaznenu prijavu protiv župana Požeško-slavonske županije Alojza Tomaševića zbog nanošenja tjelesne ozljede temeljem Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

"Nasilnički se ponašao prema supruzi"

Pročitajte i ovo Muškarac napada ženu Ozlijeđena je Strava u Dalmaciji: Zatočio djevojku u stanu i tukao je, a onda su na vrata pozvonili policajci Reakcije na presudu Alojzu Tomaševiću - 7 Dan nakon odluke suda Reakcije građana na nepravomoćnu presudu požeško-slavonskom županu Alojzu Tomaševiću: "Treba odstupiti, ali kakva je Hrvatska..."

"Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege koji se sumnjiči da se 2. listopada 2017. godine, u večernjim satima, nasilnički ponašao prema 56-godišnjoj supruzi zbog čega je protiv njega podnesena kaznena prijava za kazneno djelo „Tjelesna ozljeda“ iz čl. 117. st. 2. Kaznenog zakona te optužni prijedlog iz čl. 4. Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

Također mu je oduzeta puška za koju posjeduje oružani list te pištolj koji je neovlašteno posjedovao, zbog čega je protiv njega podnesen optužni prijedlog sukladno Zakonu o oružju.

"Izdana mjera zabrane približavanja žrtvi"

Napominjemo da je policija izrekla 56-godišnjaku zaštitnu mjeru zabrane približavanja žrtvi u trajanju od osam dana", poručuju iz PU požeško-slavonske.

Podsjetimo, župan Alojz Tomašević jučer se oglasio oko navoda supruge da ju je fizički zlostavljao.

U priopćenju priznaje da problemi u njegovu braku postoje, ali da su bile "isključivo verbalnog karaktera", a za optužbe svoje supruge kaže da su se pretvorile u 'masovno širenje dezinformacija'.

Inzistira da nije nasilnik te da svoju suprugu nije udario, a za optužbe na svoj račun proziva i političke protivnike.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene