Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvoje ozlijeđenih

Policija moli građane za pomoć

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija odasla je javni apel svjedocima prometne nesreće s dvije ozlijeđene osobe u Sesvetama, koja se dogodila jučer ujutro.

Prema policijskim podacima traži se vozač nepoznatih registarskih oznaka koji je jučer oko 7,50 na Sesvetskoj cesti kod kućnog broja 16 s kolnika skrenuo na nogostup bez propuštanja vozila iz suprotnog smjera i time u opasnost doveo autobus ZET-a čiji je vozač (57) naglo zakočio.Uslijed kočenja dvoje putnika je zadobilo lakše tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Autobus Flixbusa koji se prevrnuo u blizini Leipziga Utvrđuje se uzrok nesreće Protiv vozača Flixbusova autobusa vodi se istraga: Osumničen je za ubojstvo iz nehaja ZET-ov autobus u plamenu Glavni kolodvor VIDEO Na kolodvoru planuo ZET-ov autobus, istraga u tijeku

62-godišnja žena i 60-godišnji muškarac prevezeni su u Kliničku bolnicu „Dubrava“ .Policijska postaja Sesvete moli sve svjedoke ove nesreće da se jave na telefon 192, 4570 - 820.(Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene