Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prikazana na sudu

Pogledajte snimku Sanadera i Hernadija iz Marcellina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snimka susreta Ive Sanadera i Zsoltana Hernadija iz restorana Marcellino danas je prikazana na zagrebačkom Županijskom sudu.

Sudsko vijeće odlučilo je da je snimka zakonita te ju je prihvatilo kao dokaz na suđenju Ivi Sanaderu po objedinjenoj optužnici za slučajeve Hypo i Ina-MOL. 'Pregledom snimke potvrđeno je da je snimka nastala u javnom prostoru gdje je jasno označeno da se snima', rekao je Turudić. Sud tvrdi da nema mjesta primjeni načela pretežitog interesa i da se radi o video, a ne audio snimci.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon četiri dana Snimka Ive Sanadera UKLONJENA s YouTubea! Slika nije dostupna Sanaderov iskaz procurio na YouTube! NEČUVENO: Kako je Sanaderov iskaz procurio u javnost?!

Nakon što je prihvaćena snimka je i puštena u sudnici. Sanader se tijekom gledanja samo smješkao.

>> Granić: Sve poslove oko Hypa prepustio sam Sanaderu

Obrana se protivila da se snimka uvrsti za dokaz jer je smatraju nezakonitom. Sanaderova odvjetnica Jadranka Sloković rekla je da je očito da se radi o montiranom dijelu snimke, da se ne vidi tko dolazi, a tko odlazi. 'Ne vidi se je li bio na sastanku Robert Ježić. Integralna snimka ima preko dva sata. Ovo je montirani dio koji je problematičan kao dokaz', rekla je Sloković.

'Meni je žao što snimka ne traje duže, no ovakva je pronađena, ne vidi se da je Ježić bio na sastanku, ali podsjetit ću na račune koji su plaćeni karticom Ježića', rekla joj je tužiteljica Tamara Laptoš.

Na sudu je danas svjedočio Mate Granić, a iduće ročište održat će se u četvrtak u 11 sati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene