Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vremenske neprilike

VIDEO Pogledajte pijavicu kod Visa: ''Ne idite ni u šetnju bez prijeke potrebe'', upozoravaju u Istri

Na Jadranu će i dalje puhati jaka i olujna bura, podno Velebita u prvom dijelu dana na udare i orkanska, a na krajnjem jugu umjereno do jako jugo. Kod Visa je zabilježena pijavica.

Nepovoljni vremenski uvjeti i u ponedjeljak vladaju u dijelu Hrvatske.

Dalmacija je odsječena od ostatka zemlje, a snijeg i bura uzrokovali su niz problema, pa trenutačno nema slobodnog cestovnog pravca ni za jednu skupinu vozila iz smjera Dalmacije prema unutrašnjosti i obrnuto.

Iz Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) upozoravaju da će puhati i dalje umjeren do jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar. Na Jadranu jaka i olujna bura, podno Velebita u prvom dijelu dana na udare i orkanska, a na krajnjem jugu umjereno do jako jugo.

Pročitajte i ovo Snowboard zabava - 4 Sportska uživancija Snježni dan razveselio je ljubitelje adrenalina: "Pala sam nekoliko puta. Boli, ali dobro je"

Pročitajte i ovo Ilustracija Spavalo se na podu, u kafićima... Noć na zametenim odmorištima: "Ne možemo iz ove kože. Ali barem se družimo i stvaramo divna prijateljstva"

Jaka bura puše i u Istri iako je situacija povoljnija u odnosu na dan ranije, no županijski vatrogasni zapovjednik Dino Kozlevac, kako je prenijela Hina, upozorio je građane da ne idu na put ni u šetnju bez potrebe jer opasnost vreba.

"Strpimo se, budimo doma, bit će uskoro prilika za šetnju", poručio je Kozlevac, a priroda je pokazala snagu i na drugom kraju hrvatskog Jadrana, pa je tako čitatelj DNEVNIK.hr-a iz uvale Ženka gledao i zabilježio pijavicu na jugoistočnoj obali Visa.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene