Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sportska uživancija

Snježni dan razveselio je ljubitelje adrenalina: "Pala sam nekoliko puta. Boli, ali dobro je"

Aktualno Galerija Ivor Zeman Ivor Zeman Foto: DNEVNIK.hr Snowboard zabava - 1 Snowboard zabava - 1 Foto: DNEVNIK.hr Snowboard zabava - 2 Snowboard zabava - 2 Foto: DNEVNIK.hr Snowboard zabava - 3 Snowboard zabava - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Snowboard zabava - 4 Galerija 1/5 >>
Snijeg je u nedjelju poslužio i ljubiteljima adrenalina. Na Sljemenu, svoj kup su održali - Snowboarderi. Bilo je i malih i velikih. Iako su našu ekipu uvjeravali da ovaj sport samo djeluje jako opasno, nisu se upustili u daskanje na snijegu.

Snježni dan idealan za sport! Snowboarderi - i mali i veliki - danas su na Sljemenu odradili natjecanje! Ne boje se čak ni padova.

"Pa ono pala sam nekoliko puta. Boli, ali dobro je ako znaš kako past onda čak nekad i ne boli", kažu hrabre borderice.

Daskanje za snijegu za njih je prava zabava. A ljubav prema tom sportu nerijetko se nasljeđuje od roditelja. Ipak...

"Ja sam se sam zaljubio u snowboard jer mi je bio fora, sve mi je - karakter snowboarda", kaže Val.

Pročitajte i ovo Vjetar na Sljemenu Nalik morskim valovima VIDEO Nevjerojatni prizori sa Sljemena - jak vjetar nosi snijeg sa skijaške staze: "Ovo je samo za hrabre"

Sport je to koji je od 1998. i na Olimpijskim igrama. Pretečom suvremenog snowboarda smatra se jedna – igračka. Američki inženjer svojoj je 11-godišnjoj kćeri za Božić 1965. godine odlučio darovati neobičan i originalan dar. Spojio je dvije skije i na njih ugradio "uzde" za upravljanje, a supruga je igračku nazvala snurfer (snow + surfer, odnosno snijeg i surfer).

"Nakon dužeg vremena je opet izgrađena (staza) i zahvalili bi Gradu na pomoći i nadamo se još većoj nagodinu", poručio je Ivor.

Pročitajte i ovo Turistički potencijal Sljemena - 6 TAJNA PROPADANJA Sljeme krije brojne turističke bisere, ali oni vape za obnovom. U čemu je problem? "Žalosno, ljudi bi se tu mogli doći rekreirati i mogli bi uživati"

Na snježnu zabavu došli su snowboarderi iz Austrije, Slovenije i drugih krajeva Hrvatske. Kako su se proveli pogledajte u videu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene