Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preminuo na mjestu

Poginuo 21-godišnji motociklist

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći, koja se dogodila u utorak oko 19,50 sati između mjesta Gušćerovec i Sv. Petar Orehovec, na mjestu nesreće poginuo je 21-godišnji motociklist od ozljeda zadobivenih u slijetanju motocikla kojim je upravljao, a u tijeku je policijski očevid.

Operativno-komunikacijski centar policije (OKCP) izvijestio je da je u utorak oko 19,50 sati na otvorenome dijelu ceste DC 22 između mjesta Gušćerovec i Sv.Petar Orehovec došlo do prometne nesreće - slijetanja motocikla marke Yamaha križevačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 21-godišnjak koji je preminuo na mjestu događaja od zadobivenih ozljeda.

Pročitajte i ovo Rudnik Mramor Zatočen jedan radnik Zbog ignoriranja radnika došlo do nesreće u rudniku: "Naši vapaji su godinama isti, radimo u skučenom prostoru" Ilustracija kod Omiša Teška nesreća: Dva prijatelja se vozila na motoru, jedan je poginuo, drugom se bore za život

Zbog policijskog očevida koji obavljaju policijski službenici policijske postaje Križevci, promet na toj dionici teče obilaznim pravcem kroz mjesta Gušćerovec-Bočkovec-Zamladinec-Selanec- Sv.Petar Orehovec i obrnuto. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene