Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon sastanka s Macronom

Plenković nakon što je Milanović rekao da ne zna što je tvrda kohabitacija: "Znat će..."

Andrej Plenković
Andrej Plenković Foto: DNEVNIK.hr
Plenković je u Parizu poručio kako će Milanović znati što znači "tvrda kohabitacija".

 

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Pozvao na glasanje Milanović: ''Tko god je dignuo ruku za Turudića, neprijatelj je Hrvatske'' Zoran Milanović I o Butkoviću Milanović: "Plenković nas uvlači u sukobe koje ne razumije"

Premijer Andrej Plenković izjavio je u utorak kako očekuje da će Predsjedništvo HDZ-a na sjednici koja će se održati večeras napraviti temeljitu analizu izbornog poraza njihove kandidatkinje na predsjedničkim izborima Kolinde Grabar-Kitarović.

 

"Očekujem temeljitu analizu, izvješće šefa izbornog stožera i svih drugih aktera", odgovorio je Plenković upitan očekuje li ponovno kritike članova stranke na svoj račun, kakve su se nakon poraza mogle čuti u izbornoj noći.

Nakon radnog sastanka s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom Plenković je u Parizu najavio je da će o svemu dati izjavu večeras u Zagrebu, nakon rasprave na sastanku stranačkog vrha.

Na primjedbu novoizabranog predsjednika Zorana Milanovića kako ne zna što znači najavljena "tvrda kohabitacija", Plenković je kratko odgovorio: "Znat će". (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene