Andrej Plenković
Andrej Plenković Foto: DNEVNIK.hr

Plenković je u Parizu poručio kako će Milanović znati što znači "tvrda kohabitacija".


 

Vezani članci Premijer Andrej Plenković i predsjednik Zoran Milanović Povijest sukoba premijera i predsjednika: Od "majke lekarke" do afere Janaf i svakodnevnih prepirki Zoran Milanović Milanović vratio Plenkoviću za "šmrkavca", priznao da polemika s premijerom gubi smisao i najavio njezin kraj: "Nadam se da je to moj zadnji zapis ove sitne knjige"

Premijer Andrej Plenković izjavio je u utorak kako očekuje da će Predsjedništvo HDZ-a na sjednici koja će se održati večeras napraviti temeljitu analizu izbornog poraza njihove kandidatkinje na predsjedničkim izborima Kolinde Grabar-Kitarović.

 

"Očekujem temeljitu analizu, izvješće šefa izbornog stožera i svih drugih aktera", odgovorio je Plenković upitan očekuje li ponovno kritike članova stranke na svoj račun, kakve su se nakon poraza mogle čuti u izbornoj noći.

Nakon radnog sastanka s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom Plenković je u Parizu najavio je da će o svemu dati izjavu večeras u Zagrebu, nakon rasprave na sastanku stranačkog vrha.

Na primjedbu novoizabranog predsjednika Zorana Milanovića kako ne zna što znači najavljena "tvrda kohabitacija", Plenković je kratko odgovorio: "Znat će". (Hina)