Andrej Plenković
Andrej Plenković Foto: DNEVNIK.hr

Plenković je u Parizu poručio kako će Milanović znati što znači "tvrda kohabitacija".


 

Vezani članci Andrej Plenković i Milan Bandić Bandić o potresu: ''Građani su krivi što nisu ulagali u svoju imovinu'', kaže da su upitne plaće za svibanj Andrej Plenković Plenković o komentaru Zorana Milanovića: "Ne znam zašto se u to miješa netko tko uopće nije stupio na dužnost"

Premijer Andrej Plenković izjavio je u utorak kako očekuje da će Predsjedništvo HDZ-a na sjednici koja će se održati večeras napraviti temeljitu analizu izbornog poraza njihove kandidatkinje na predsjedničkim izborima Kolinde Grabar-Kitarović.

 

"Očekujem temeljitu analizu, izvješće šefa izbornog stožera i svih drugih aktera", odgovorio je Plenković upitan očekuje li ponovno kritike članova stranke na svoj račun, kakve su se nakon poraza mogle čuti u izbornoj noći.

Nakon radnog sastanka s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom Plenković je u Parizu najavio je da će o svemu dati izjavu večeras u Zagrebu, nakon rasprave na sastanku stranačkog vrha.

Na primjedbu novoizabranog predsjednika Zorana Milanovića kako ne zna što znači najavljena "tvrda kohabitacija", Plenković je kratko odgovorio: "Znat će". (Hina)