Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napuhao 1,6 promila

Pijani policajac vozio bijesni auto i skrivio prometnu nesreću: Teško ozlijeđene tri osobe, testira ga se i na droge

Ilustracija
Ilustracija Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Prometnu nesreću u kojoj je u petak više ljudi teško ozlijeđeno skrivio je policajac koji je bio pod utjecajem alkohola.

Na autocesti A3 kod Gornje Vrbe 20. listopada oko 3:40 dogodila se prometna nesreća u kojoj su teško ozlijeđene tri osobe, kojima je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici u Slavonskom Brodu.

Prema neslužbenim informacijama koje je portal SB Online dobio od očevidaca, prometnu nesreću skrivio je 40-godišnji policijski službenik Policijske uprave vukovarsko-srijemske koji je vozio vlastiti automobil, Audi RS 7. S njim je u automobilu navodno bio njegov kolega policajac.

Pročitajte i ovo San-nakji Potreban je oprez Čovjek se ugušio jedući jedno od najopasnijih jela na svijetu: Dojurila hitna pomoć, ali nije mu bilo spasa

Prema izvješću Policijske uprave brodsko-posavske, 40-godišnjaku je izmjereno 1,65 promila alkohola u krvi. Osim toga, od njega su u bolnici uzeti potrebni uzorci radi analize na prisutnost alkohola i opojnih sredstava te se sada čekaju rezultati.

Do nesreće je došlo jer tijekom vožnje iza vozila koji je vozio 60-godišnji državljanin Republike Srbije nije držao potreban razmak, zbog čega je udario u stražnji dio automobila i oba su vozila sletjela s kolnika na travnjak.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene