Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kandidat za šefa stranke

Peđa Grbin: "Podjele u SDP-u gledam od prvog dana i toga mi je dosta! Rovovske bitke moramo ostaviti iza nas"

Peđa Grbin - 1
Peđa Grbin - 1 Foto: DNEVNIK.hr
Peđa Grbin, zasad jedini službeni kandidat za novog šefa SDP-a kazao je kako je zadovoljan terminom stranačkih izbora koji je danas objavio v. d. predsjednika Zlatko Komadina.

"Izbori trebaju biti što prije. Nalazimo se u lošem stanju i nemamo vremena za čekanje. Što prije, to bolje, ali i ovaj datum je u redu", rekao je Grbin.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin i Barbara Štrbac Najavio promjenu Grbin otkrio hoće li poštovati odluku Ustavnog suda i naglasio: "To je životinja stjerana u kut" Čelnik SDP-a Peđa Grbin Sasuo po Plenkoviću Grbin na posljednjem skupu: "U srijedu birate između korupcije i laži i Rijeke pravde, trećeg nema"

Na pitanje brine li ga što trenutačno nema protukandidata, odgovorio je kako je siguran da će i drugi slijediti njegov primjer.

"Uvjeren sam da će biti još kandidata. Bilo bi dobro da iskoristimo kampanju kako bismo razgovarali o problemima u stranci. Priželjkujem da bude još kolega i kolegica koji će istaknuti svoju kandidaturu", rekao je Grbin, koji nije želio licitirati s imenima potencijalnih kandidata.

Upitan smatra li se kandidatom iz kruga bivših milanovićevaca, odgovorio je da ne razmišlja na taj način.

"Podjele u SDP-u gledam od prvog dana kad sam ušao u stranku i toga mi je dosta. Tu rovovsku bitku trebamo ostaviti iza nas", zaključio je Grbin.

Podsjetimo, Komadina je danas najavio kako će predložiti da se izbori za novog šefa SDP-a održe 26. rujna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene