Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osmo po redu

HDZ nastavio s odbrojavanjem 'SDP-ovih propalih obećanja'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osmo SDP-ovo propalo obećanje je da će se u kratkom roku gospodarska politika usmjeriti prema stvaranju povoljnijih uvjeta za rast investicija i povećanje konkurentnosti hrvatskoga gospodarstva, stoji u priopćenju HDZ-a.

U HDZ-u su u četvrtak nastavili odbrojavanje, kako kažu, propalih SDP-ovih obećanja SDP-a, ističući da je Svjetski ekonomski forum o globalnoj konkurentnosti, koji je izvješćem obuhvatio 144 zemlje svijeta, Vladu Zorana Milanovića proglasio šestom najneučinkovitijom vladom na svijetu, a ujedno i drugom najneučinkovitijom u Europi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nove trzavice Hrvatska policija povlači se s granice, Slovenci do jutra moraju pomaknuti ogradu Slika nije dostupna Sljedećih dana PALA ODLUKA Cerar najavio podizanje ograde na granici s Hrvatskom

"Osmo SDP-ovo propalo obećanje je da će se u kratkom roku gospodarska politika usmjeriti prema stvaranju povoljnijih uvjeta za rast investicija i povećanje konkurentnosti hrvatskoga gospodarstva", priopćili su iz HDZ-a.

'Glasovi za mostove, mostiće, Bandića 365 puta 25 sati su glasovi za SDP'

"Premijer na odlasku govori da Hrvatska raste. Sve što je trebalo rasti - pada, a sve što je trebalo padati - raste. Nezaposlenost raste, broj mladih iseljenih raste, kao i broj izgubljenih radnih mjesta. Imali smo četiri godine SDP-ovih obećanja i četiri godine SDP-ovog neuspjeha. Našu zemlju vodila je Milanovićeva vlada koja je proglašena šestom najneučinkovitijom na svijetu, a ujedno i drugom najneučinkovitijom u Europi! A da se provede istraživanje za najneučinkovitijeg premijera na svijetu, Milanović bi uvjerljivo zauzeo prvo mjesto", navode u HDZ-u i poručuju da je Hrvatskoj potrebna promjena.

"Potrebna nam je promjena. Milanovićeva politika bacila je našu zemlju u gospodarski i socijalni ponor. Ništa se neće promijeniti bez prave promjene vodstva. Izaberimo promjenu koju Hrvatska treba i zaslužuje!", ističu i dodaju kako nastavljaju s objavama SDP-ovih top 10 propalih, neispunjenih obećanja iz Plana 21. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene